| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-09-08 20:19:04 Poczytajcie - szkoda wogóle to komentować...
Szalona małolata i 1/4 artykuł rzeczpospolita I teraz uwaga czmeu my sie nei scigamy o auta skoro to takie modne i czemu bez kasy hehe. I te statystyki sa super:
114 osób straciło prawo jazdy na wyscigach szkoda tylk oze posród znajomych nei ma nikogo na żadnym forum |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-09-08 20:38:03 No i co to da ?????
On ii tak zrobią po swojemu.. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-09-08 20:49:39 Cholercia chcialem zalozyc ten temat, ale mnie wyprzedziliscie . Proponuje wpisywac komentarze na forum dziewczyny, mozna sie osmiac niezle . Ahhh gdzie te czasy kiedy sie scigalo rowezykami po osiedlu za batona . Coz chlopcy dorosleja i teraz pija piwo . |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-09-08 21:03:23 Musze przytoczyc pare textow z sr.pl bo mnie rozwalily . :
"Iza sie martwi czy tego wieczoru nie strzeli jej chlopakowi guma (opona)... ...czy wyrobi sie w kilkunastu sekundach" "Nie ma to jak gazetka dla szalonych pietnastek i ich dwudziestoparoletnich chlopakow Niektorzy porownuja sciganko do dawania dupy. Duza i szybka kasa" A tak wogole to trzeba zrobic streeta, to przyjada krotkie szpice i bedzie sie mozna lansowac . Do tego kasy brakuje, to kazdy cos zarobi i bedzie na kolczyki. Za grzecznie na miescie, nikt nawet nie kontroluje, no moze oprocz naszego klubowego "dilera" . |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-09-08 21:05:57 Qwa znajac zycie klubowy diler to ja...
To był odawno temu i nieprawda policja sie myli |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-10-01 14:16:58 moimzdaniem fajna sprawa scigac sie o samochodziki czy o kase w tedy kazdy by uleprzal na wszelkie posoby samochody zeby tylko wygrac ciekawe........ |