MotoNews.pl
3 Lakierowanie lotki (115496/45) - PT

Lakierowanie lotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce sobie kupic lotke na klapę do combi, ale najpierw chcialbym sie dowiedzieć ile moze kosztować lakierowanie takiego elementu. Najlepiej jakis warsztat lakierniczy z Krakowa. Ma ktos moze jakies info na ten temat , albo jakies zaprzyjaznione lakiernie?? Bede wdzieczyny za jakas pomoc bo chcialbym przekalkulowac koszty..

mysle ze standartowa cena za element czyli koło 200zł moze deko mniej.

Awiec lakierowanie zalezy od elementu lakiernicy róznie sie cenia ja za pomalowanie całego zderzaka tylnbiego na biało a był szaryzapłaciłem 140 zł a za pomalowanie spoilera na próg chcieli
160 zł wiec niewiem od czego to zalezy wiec sie przygotuj gdziejs w granicach około 180 zł.
U mnie puszka litrowa lakieru kosztuje 150 zł plus do tego utwardzacz 30 zł ipodkład do plastiku puszka 0,5 40 zł wiec jesli bedziesz malował wiecej rzeczy to sie dowiec ile bedziesz potrzebował setek lakieru i sam sie w lakier zaopatrz bo lakiernik dolicza se do lakieru 20 zł za droge :

Witam
1. Lakiernik koło Matecznego (autoryzacja Peugeot) bez rachunku za lotkę (bez rachunku) za malowanie i mocowanie chciał 300zł
2. Chłopaki z okolic Rącznej (kierunek Balice) - mają warsztat orientacyjnie mówili 100zł za malowanie i mocowanie. (Kolega robił u nich zawieszenie w Punto i był zadowolony z ceny i roboty). tel. do nich 0608-158-061 - może się dogadasz (ja jeszcze nie dorobiłem się lotki).
pozdrawiam
Arturek

ja płaciłem 200zł