Regulacja gaznika w cc 700

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do moderatorow: post tragedia - ostatnia decha ratunku - prosze o wyrozumialosc.

Jak w temacie, podjalem sie regulacji tegoz gaznika w tym aucie (zwykly standardowy fos) i nie bylo by nic w tym niezwyklego gdyby nie fakt ze spala okolo 11l/100km i kopci jak chuj jak sie go depnie - niedopala i przelewa. Co dziwne dzieje sie tak niezaleznie od regulacji powietrzem i paliwem... Czym wobec tego to regulowac i na co zwrocic uwage? Czy jest jakas mozliwosc przestawienia mu troche zaplonu? Wedlug mnie lepiej by pracowal jakbym go troszke opoznil. Irytuje mnie to nie mam rzadnej ksiazki obslugowej ani wskazuwek...
Za pomoc i uwagi dziekuje.
Pozdrawiam.

podaj email to Ci wysle ksiazke 30MB

spagat@interia.pl paczki max po 20 MB - dzieki z gory a moze ktos juz to ustrojstwo ustawial i ma jakies rady?

Cytat:
2005-09-21 17:05:32, Borys_PG pisze:
podaj email to Ci wysle ksiazke 30MB

możesz i mi podesłać sendreq@tlen.pl

Mechanicy mają problem z dobra regulacja tego ustrojstwa. Albo żłopie 10 l albo w zimie nie pali.

Cytat:
2005-09-22 10:26:53, dooh pisze:
Mechanicy mają problem z dobra regulacja tego ustrojstwa. Albo żłopie 10 l albo w zimie nie pali.

to chyba o aisana ci chodzi a nie o fosa

No dobra widze ze niewiele sie dowiem - to moze jest podobnie z regulacja jak w gazniku od pandy 30 (weber 30 DGF) moze ktos to ustawial - moze jest podobnie - pisac ludzie pisac i pomagac.