Witam.Mam pytanko:
Do jakich kabli (i gdzie one się dokładnie znajdują) mam się podlączyć (Hyundai PONY) aby jak zamykam drzwi z pilota to migały kierunkowskazy?Udało mi się tylko podączyć do włącznika od awaryjek ale musiał wtedy być przycisk od awaryjek włączony.
Czy ktos już to robił i wie dokładnie do czego sie podpiąć bo na pewno przed przerywaczem ale skąd wygrzebać te kable???
pozdrawiam
wydaje mi sie ( moge sie mylic) ze centralny + kierunki=??
gdyz przewarznie podlacza sie alarm!!!!!! a nie sam centralny!!!!!
ale to tylko moje zdanie :0pzodrowka
Nie, nie, to nie tak, że musi być alarm żeby przy centralnym były migacze. Da się podłączyć jeśli centralka od centralnego ma wyjście na kierunkowskazy, a widać u Johnnus'a ma skoro kombinuje tylko skąd wygrzebać kable od migaczy... Ja bym szukał gdzieś przy skrzynce bezpieczników Niedawno zakładałem centralkę u siebie, ale wybrałem taką bez wyjścia na mrygałki więc nie wiem jak to podłączyć
Walczyłem jakieś 2 godziny, spaliłem 5 bezpieczników ale udało się!!!Mój PONY jak się go zamyka i otwiera mruga do mnie!!!
Jeżeli ktoś będzie chciał, to mogę śmiało udzielić informacji, skąd wygrzebałem kabelki, a nie było to takie proste, bo mało miejsca jest pod tą kierownicą!!!
pozdrawiam