Boczne lusterka i ich podgrzewacze.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy cięzko zamontować takie podgrzewacze jak dobrać się do lusterka aby go nie pobić gdzie i jak się podpiąć aby to zadziałało ...najlepiej chyba gdzieś do instalki do podgrzewania tylniej szybki........jak to u was wygląda; kto to robił

o ile mnie pamiec nie myli to lusterka wymienial Kielek a podgrzewanie robil Mejson

jak ktos chce to mam w pliku *.doc cala operacje dokladnie opisana

... najlepiej od razu wymienić lusterka na elektrycznie regulowane i podgrzewane .... ja tak juz jedno wymieniłem ...... ale niee obyło się bez uzupełnienia kabelków w drzwiach .......

Cytat:
jak ktos chce to mam w pliku *.doc cala operacje dokladnie opisana

...ja kce

Cytat:
jak dobrać się do lusterka aby go nie pobić

o to najlepiej zapytać złodzieja lusterek. z doświadczenia wiem że jak chcesz coś pokombinować to w 90% przypadków szkło pęka, a tym skunksom to nigdy nie pęknie.

.... ja wyciągałem i wkładałem niee raz w essim wkład lusterka i niee pękło ..... a ze złodziejstwem niee mam nic wspólnego ....... niop chybe że liczy się to że mnie okradziono ....... hehe ...... wkład lusterka należy ściągać od strony wewnętrznej - od samochodu ...... niee ma z tym większych problemów .....

Ładnie pięknie, wczoraj rozebrałem (przezornie) prawe lusterko (full manual) na czynniki pierwsze. Zostało mi w ręku szkło z przyklejonym plastikowym zatrzaskiem do mocowanie na mechaniźmie regulacji lustra. No i koniec pomysłów jak to odkleić żeby wcisnąć matę grzewczą... Ustrojstwo czyma się jak wściekłe!! A zatem? Tłuc i nowe wstawić, a nie bardzo opłaca mi się kupować nowych z el. regulacją, bo sam jeżdżę, i już nie rosnę więc raz ustawione są i OK.

a powiedzcie mi, kiedy się załączają podgrzewacze lusterka? jak włączę ogrzewanie tylnej czy przedniej szyby? dajcie odpowiedź na prive

a poco na provie? chętnie sie dowiem bo sam jestem ciekaw

Ja wyciągałem lusterka, znaczy same wkłady, raz w tygodniu w noc przed giełdą i jest to proste jak diabli, nie mam pojęcia jak będzie z wyjęciem samego szkła z tej plastikowej ramki!

ale zescie kotleta odgrzali
lusterka wlacza sie razem z tylnia szyba (spryskiwacze z przednia)

jesli chodzi o oddzielenie szkla lustra od plastikowej nazwijmy to ramki dzieki ktorej sie to szklo montuje....to ostry nozyk taki do tapet, benzyna techniczna do rozpuszczenia kleju, no moze jeszcze suszarka do podgrzania tego wszystkiego...no i sporo cierpliwosci i spokoju...i spokojnie da sie oddzielic

a ja zakupiłem ostatnio elektryczne i okazało się że są rownież podgrzewane , kostka w kosteczkę i wsio działa