| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2005-09-20 21:40:21 generalnie - jezeli wymieniales modul zaplonowy stawiam na to ze to abimex
wiec po pierwsze - odczytaj kody bledow po 2 - gazownik Ci spierdzielił sprawe (swiadczy o tym zamarzanie parownika gaśnięcie i swiecenie check engine - jezeli zakladales niedawno powinienes miec emulator sondy lambda jezeli go nie masz to pewnie gaziarz powie ze nie musisz go miec bo to polonez ale taka gadka jest do bani po 3 - zmierz cisnienie oleju (nie sugeruj sie wskazówką o ile ją masz) po 4 - jaki 4 przewod jakiego zasilania - zakladam ze przewod WN- - obejrzyj dokladnie gdzie iskrzy no i oczywiscie jezeli kupiles zolte przewody eagle made in usa/ england (*niepotrzebne skreslic) to je wywal i kup inne - jakie ?? conajmniej EŁK, ja polecam bougicord - nie jestem pewien pisowni poza tym co Ci wali w tą gumową rure bo nie za bardzo kumam wszelkiego rodzaju skakania obrotów powyzej 2000 najprawdopodobniej jest spowodowane tym ze komp pracuje w trybie awaryjnym - spada po przełączeniu na gaz bo tym juz nie steruje komp a najwyzej centralka od gazu ale zaplon masz i tak w trybie awaryjnym przestawiony co oznacza ze nie uzyskasz pelnej mocy i bedziesz dalej jezdził mułem to tyle - zajrze wieczorkiem jak mi sie jakas zlota mysl nasunie to jeszcze dopisze |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2005-09-20 23:51:52 hmm widze ze jestes z radomia swietnie sie sklada - bo ja tez
najlatwiej by bylo jakby sie dało rzucic okiem - niestety na dzień dzisiejszy pozostaje tylko niedziela rano - gdzie kupowałes te czesc i gdzie zakladałes gaz?? |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2005-09-21 13:23:51 małe sprostowanie - tryb awaryjny nie kasuje sie po kazdym wyjeciu kluczyka ze stacyjki a po kazdym zdjeciu klemy z akku
i nadal uwazam ze gaziarz spierdielił sprawe |