Jakie spojlery progowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witka
mam pytanko co byście proponowali jesli chodzi o nakładki na progi do mk-7 ze zderzaczkiem tylnym zendera bo płetwy juz raczej nie bedą pasować mo że coś takiego co tym sadziecie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64958563
ewentualnie proszę o porady.

KLIK

Do zenderka to ja bym sobie takie zalozyl, chociaz pewnie i tak bede takie zakladal nie posiadajac go narazie

progi

Cytat:
2005-09-23 14:08:02, Tazz pisze:
Do zenderka to ja bym sobie takie zalozyl, chociaz pewnie i tak bede takie zakladal nie posiadajac go narazie progi

Czyli takie jak moje

Cytat:
2005-09-23 14:11:28, Kielek pisze:
Czyli takie jak moje

A jak

fakt...to są jedyne słuszne progi do mk. VII wszelkie inne są be moim zdaniem

Cytat:
2005-09-23 14:15:32, Tazz pisze:
A jak

te Tazz, ty mnie chcesz zespolony podwędzić spod nosa nieładnie

Bylem pierwszy tylko nie chcialem licytowac zeby cichaczem na koniec go posiasc ale sie nie udalo

Cytat:
2005-09-23 14:25:43, Tazz pisze:
Bylem pierwszy tylko nie chcialem licytowac zeby cichaczem na koniec go posiasc ale sie nie udalo

Dobra dobra, teraz to połowa będzie mówiła, że była pierwsza

hehehehe

zgadzam się jedyne słuszne progi do zderzaczka ZENDER to progi ZENDER takie jak na tym białym essim.....jak chcesz zobaczyć jak to wygląda w całości to zagadaj do kolegi fever....sprzedawałem mu takie progi.....i zderzaczek zendera też ma

o a własnie może ktoś ma takie progi do ophniecia to od razu biore i nie marudze.

Cytat:
2005-09-23 14:53:30, canibal pisze:
o a własnie może ktoś ma takie progi do ophniecia to od razu biore i nie marudze.

to zależy, ile chcesz zapłacić??

a ile ktoś za nie chce?

Cytat:
2005-09-23 15:14:47, canibal pisze:
a ile ktoś za nie chce?

No ja Ci swoich nie oddam za nic (no może....) ale jakbym widział, to może bym wziął dla Ciebie. Kwestia ceny... A i rozumiem, że interesują Cię tylko oryginały??

no lepiej by było żeby były orginały cena no mysle że ze 200zł nie znam cen tego typu sprzetu.

Za 200 to i ja prosze nawet 2 komplety

słuchajcie nie wiem ile mogą kosztować wiec żuciłem cene jak mi ktoś zaproponuje cene to ja rozważe .

Nio ja tesh nie wiem ile stoja dlatego tak napisalem Ale wiem ze laminaty kosztuja 200

ja feverowi sprzedałem oryginalne używki (ale jeszcze nigdy nie malowane) w super stanie za 200zl ze wszystkimi uchwytami.....a te uchwyty są o tyle ważne że jeden nowy kosztuje 30zl a jest ich na obydwa progi 10