Jaką instalkę polecacie do Cariny E 1.6 16V ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Myslę nad założeniem instalacji gazowej do Toyoty Cariny E 1.6 16V i stąd moje pytanie jaką instalkę polecić mozecie , II generacji czy może III ??? , Jak byłem w serwisie toyoty to powiedzieli mi ze tylko III generacji , podobnie słyszałem w zakładzie gdzie je montują , ale moim zdaniem chcą chyba nciagnąć z tegoż wzgledu iż kilku moich znajomych ma w Carinach II generacji i twierdzą ze jest ok.

Czekam na wasze sugestie

Za odpowiedzi z góry dzieki

pozdroawiam
Sterciu

Mimo, ze sie nie znam na LPG to moge Ci poradzic instalke III generacji. Ma ona wtrysk gazu, czego nie ma IIgeneracja. Mysle, ze to zapewni lepsza kulture pracy silniczka i moze lepsze osiagi w porownaniu do II generacji. Pozdro

własnie , tylko ze III generacji kosztuje dwa razy tyle co II , a jeszcze teraz jak takie zainteresowanie jest instalacjami , juz sam nie wiem

Sterciu ,ja do mojej kłade II generacje za 2000zł
Jechałem paroma Carinkami z II generejszyn i to naprawde daje rade.Jest ciut słabsze autko,ale jak chcesz poszaleć ,to wyciągasz mikser w dwie minuty.Zawsze sobie mozesz po gwarancji sam ustawić parametry komputerka,a jest co ustawiać.

Cytat:
2005-09-19 17:39:30, faworyt pisze:
Sterciu ,ja do mojej kłade II generacje za 2000zł Jechałem paroma Carinkami z II generejszyn i to naprawde daje rade.Jest ciut słabsze autko,ale jak chcesz poszaleć ,to wyciągasz mikser w dwie minuty.Zawsze sobie mozesz po gwarancji sam ustawić parametry komputerka,a jest co ustawiać.

chyba tez sie na taka skusze , osiagi osiagami teraz wzniejsza jest oszczednośc