Przekladka silnika m20 na m50

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja wyzej. oplaca sie ?? co z elektryka rozni sie ?? Samochod to e-34, chcialem przelozyc caly silnik

moim zdaniem nie oplaca sie. cena giełdowa między m20, a m50 jest prawie niezauważalna. lepiej(taniej) jest sprzedać auto z m20 , odrobine dołożyć i kupić z m50. zaznaczam też,że nie tylko w mojej opini ,ale innych forumowiczów jest,że jeśli m50 to najlepiej 2,5 litra. spalanie paliwa niezauważalnie większe, a znam przypadki kiedy nawet mniejsze(szybka trasa), a różnica mocy powala na kolana przy tej masie pojazdu. jeśli masz w planach zagazować swoje auto, to lepiej pozostań przy m20.
pozdrawiam

hmn, ja mialem juz dwie z m50 bo ja sprowadzam autka z niemiec i sa dla mnie tanie takie z m5o mam po 900eu, tyle ze teraz trafila mi sie piekna bmw zachowana jak nowa poprostu idealna tyle ze ma motor m20 2,5 litra 12V. A ze nie mam zadnej bmw na czesci to nie wiem czy nie warto gdzies kupic tego. A chce m50 bo to nowsza twechnologia i pieknie on chodzi, o wiele ladniej niz m20. Wiec jak mam bmw ze skora bezowa jasna kilma itd to warto chyba a dalem z nia 1000 eu.

jak chcesz zmieniac tylko dlatego ze to nowsza technologia to glupota skoro tamta 525 m20 jest idealna to silnik domyslam sie ze tez. tymabrdziej glupota.

chetnie zakupię taką idealna z m20b25

no to zamieńmy sie poprostu