MotoNews.pl

Elektryczne szyby w 318-tce z rocznika 91

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie jak oceniacie szanse ze uda mi sie znaleść cześci do tego aby ze zwykłych szyb zrobić sobie elektryczne?? mozna gdzieś dokupić te czesci silniczki itd. Czy beda tez pasować z innych modeli podobnego rocznika Wie ktoś moze jak to tam wyglada??? Prosze o POMOC

Cytat:
2005-09-28 10:25:52, carlo502 pisze:
jak oceniacie szanse ze uda mi sie znaleść cześci do tego aby ze zwykłych szyb zrobić sobie elektryczne??

nie ma chyba większego problemu ze znalezieniem części www.allegro.pl

Z montarzem będzie gorzej. Nie na silniczkach świat się kończy.

z montarzem bedzie gorzej http://motonews.pl/i/t/icon15.gif to niezbyt lajtowo

jak bedziesz chcial miec przyciski tak jak w oryginale to bedziesz musial kupic plastik taki jak na rysunku z otworami przystosowanymi do zamontowania przyciskow

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-09-28 11:23:30 ]

Jak będziesz kupował silniczki to kupuj komplet są dwa rodzaje różnią się sterowaniem mają inne wtyczki wiemna pewno bo przerabiałem ten temat. Jedne mają sterowanie w sobie inne posiadają oddzielny sterownik.

Ja to przerabialem udalo mi sie kupic za grosze silniki z prowadnicami i pieknie chodzi. Jesli kupisz nowsza wersje (tzn. na nowe kostki) to do sterowania beda potrzebne tylko 4 przekaźniki. Każdy nawet mało zdolny elektryk samochodowy powinien sobie poradzic. Pozdrawiam