| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-09-28 09:54:30 To... chyba... nie ten klub ![]() |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-09-28 21:13:15 Nie wszystkie auta maja tak samo... w Focusie I mozna sciągnąc lusterko bez rozbierania boczku... wystarczy je złozyc i jakąs tam srube czy sprezyne sciągnąc i lusterko schodzi... w espero tego nie było... w polonezie: 2x srubka i odpada.. albo jeden raz z buta.. tez odpadnie |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-09-28 23:52:44 Źle mnie zrozumieliście - nie chodzi mi o zasadę rozbierania lusterek. O co innego - na przykładzie - aparat zapłonowy (astra 1,4), jest jako cały element, ale można rozebrać i dokupić palec i kopułkę.
O to mi chodziło - czy wiecie coś o możliwości dokupienia części do lusterka? Czy coś takiego się praktykuje w ogóle? Szczerze wątpię, ale chciałbym jednak naprawić to lustro, a nie wywalac kolejne 250 zł, bo komuś "łokieć poleciał"...
Pozdr. P. P.S. Na allegro znalazłem te płytki, co są pod szkłem do mocowania - obadam sprawę w weekend i może samo to wystarczy... |