MotoNews.pl

(felgi)Bmw Rekin co o nich sadzicie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wam sie podobaj ??dwa dni roboty i pieknie sie swieca nie widac moze tego na fotce idealnie bo slaba jakos ale ogólnie cos widac czekam na komentarze
Felgi 5.5

[ wiadomość edytowana przez: Hudy05 dnia 2005-09-23 14:03:26 ]

No mi to się podobają, dobra robota

No ładnie to wyszło .A czym malowałeś rant jaki kolor??

może sie ładnie swiecą , ale mi sie osobiscie czarne fele z rantem srebrnym nie podobaja ale to tylko moja opinia.
nawalczyłes sie troche i chwała
ja wole bardziej oklepany kolor czyli biały

Kila,nie podobaja mi sie te barwy..tak mogles pomalowac-jak juz sie uczepiles tego czarnego.

dobre sa moja kolorystyka

e biale, czarne, srebrne wazne ze koledze sie podobaja i sie troche na robil wyglada to troszke inaczej niz wszystkie a chyba tez oto troche chodzi zeby byc malo powtarzalnym sam ma biale z rekina mimo ze ich nie bede zakladal ale te mi sie bardziej podobaja kolorystycznie

Kolorystyka jest dobra ale ten model felg jest tak
zadki ze mozna by było go troszke bardziej wyeksponować,
bo z daleka kiepsko widać.
P.G. wyglada super gratulacje za polerke.
Pozdrawiam Mariusz.

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2005-09-23 16:55:15 ]

bedzisz je mial jutro u mnie?

beda z nimi u ciebie jusz sa na aucie i wygladaja zajebiscie przud idealnie tył sa jeszcze za waskie ale przyjdzie dystans lub po zimie szerszy lac i bedzie ok. Niebawem fotki na aucie !!!

jutro zrobie ci fotaski cyknemy sesje 2ch zreanimowanych fiacikooof

no no czekamy na fotki na bryczce jak sie prezentuja

sam miałem tak pomalowane felgi...I cała felga sie traci-przez ten czarny...
Jezdziłem tak przez pół roku..I szybko pomalowałem na srebrno

Cytat:
2005-09-23 22:21:12, Buczek21 pisze:
sam miałem tak pomalowane felgi...I cała felga sie traci-przez ten czarny... Jezdziłem tak przez pół roku..I szybko pomalowałem na srebrno

mi sie nic nie traci no chyba ze jutro wstane i bedzie na cegłach stał pozdr

bardzo ladnie pasuja wg. mnie. oto 3 fotki - robione na szybko bez specjlanych podjazdów;D

5,5 cala wiadomka,ze bedzie dobrze wygladac.........ale masz zajebisty kolor samochodu. podoba mi sie.

fajny wydech

wydech mialbyc u mnie w malcu ale ostatecznie wzial go Hudy ładnie pierdzi a felusie cacy wyszly. wsyztscy sie ogaldaja teraz jeszcze bardziej za 7-demka

no wydech pasuje do jakiegos zburaczonego golfa2 albo bety e30 ale nie do tego. dajta jakoms rure z kwasowki i styknie. w malcu to juz w ogole porazka by byla

no bardzo fajowo wyglada chyba nawet lepij sie komponuje niz na tradycyjnych /biale,srebrne/ braviso co do wydechu no to fakt jakos mi nie podchodzi chyba by lepij bylo ptzylapac jakas kwasowke fi 70mm i ladnie wypolerowac