Co to za felgi ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Czy ktos z was orientuje się od czego są te felgi ? Posiadam 3szt i chce dokupić jeszce jedną ale nie bardzo wiem od jakiego samochodu one są. Mają 13cali.

albo bis albo zastawa

Albo Fiat 127

Fiat 127

bis

Jak 4 cale szerokości to BIS, jak szersze to zastawka(127)

A ja mam takie male pytanko... co do tych felg... ma ktos fotke takich ino ze poszerzonych?? prawdopodobnie na zime dam do poszerzenia ale nie wiem o ile i jak to bedzie wygladalo!!

POZDRAWIAM

Bis-4"
Zastawka-4,5"/5"(?) miałem w malczu, ale są szersze do wewnątrz, niestety, zalecam dystanse, choćby te z poltona 5mm

bis / zastawka
mam takich 5 sztuk do sprzedania (zdeka pokrzywione ale do upalania moga byc...)

jak 4cale to mam takie dwie białe jedna stan idealny druga troszke gorsza oddam za cene złomu

kolego to bedzie zastawa , bo z takimi łezkami to chyba od cienkiego albo senciak

Cytat:
2005-09-26 18:10:44, _dOMAN pisze:
A ja mam takie male pytanko... co do tych felg... ma ktos fotke takich ino ze poszerzonych?? prawdopodobnie na zime dam do poszerzenia ale nie wiem o ile i jak to bedzie wygladalo!! POZDRAWIAM

mosz

Takie małe OT ZoLt4R: Czym to to się odpycha? SWAP 900?? ciekawie zrobiony. Z twoich okolic??

to je 900ka dombrola (michał dąbrowski). ekipa z warszawy. seryjne 900 z krotka skrzynia i furjus kierownikiem

e taki to bedzie na dniach po ulicach w cywilu jezdzic. biedni cie chłopcy kjs-owcy - jezdza autami cywilnymi...

Cytat:
2005-09-26 21:00:38, ZoLt4R pisze:
mosz
www.zoltar-rally.neostrada.pl/fotki/kjs_torun_2005/image006.jpg
www.zoltar-rally.neostrada.pl/fotki/kjs_torun_2005/image087.jpg
www.zoltar-rally.neostrada.pl/fotki/kjs_torun_2005/image091.jpg

dzieki wielkie!!
Mam jeszcze jedno pytanko, wiesz moze na jaka szerokosc sa one poszerzone, bo ja mysle zeby zmienic z 4,5 na 6 czy 7 ??