[s] NOWE KLINY CHROM - 126p,125,128 i inne..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szczegóły tu -->> KLIK

to sie zastanow czy to do 126 czy 125. bo z moich obserwacji wynika ze sa rozne te kliny (125 zdecydowanie duzo wiekszy i grubszy).

kurcze a ja jak kupowalem na poczatku roku to placilem 45 zeta tylko nie u Qby
pasuja tez te kliniki do bocznych szyb w 850 i sa idealne
mozna je obejrzec w poscie o lakierowaniu 850
polecam

[ wiadomość edytowana przez: CHRYS66 dnia 2005-09-24 09:51:21 ]

A do Łady, identyczny jak do DF-a w Krakowie w hurtowni Skorpion kosztuje 5,32 netto za szt. Więc po co przepłacac?

Cytat:
2005-09-24 09:55:52, andrzej_krakow pisze:
A do Łady, identyczny jak do DF-a w Krakowie w hurtowni Skorpion kosztuje 5,32 netto za szt. Więc po co przepłacac?

jak sa to kup (znalazlbym przynajmneij kilku klijetow na to za ta cena i to w ilosci hurtowej) Z moich informacji wynika ze wszytskie wykupil Sebastan Sztuka i sprzedaje na allegro po 35zl chyba.

andrzej, ja też bym poprosił dwa do DFa daj znać czy to możliwe

Ździerca, ździerca... buahahahahha

Qba masz dwa rodzaje do 126 i 125 ??
po jak mówi Pat te kliny sie roznia !

Andrzeju ja też poproszę 2 jesli dałbyś radę i by były

Nie ma Beda we srode. 2 byly to kupilem A co do tego ze pasuja - trzeba tego Ladnego klina przerobic. Tzn. odciac taki dzyndzel

www. skorpion.auto.pl , prowadzą sprzedaż wysyłkowa

Jest jeszcze Krakmot - www. krakmot.pl ale oni nie chca sprzedawac detalistom (ew. większa ilość), niestety ceny nie znam ale tam tez maja tanio.

dzięęęę-kuuuuu-jeeeee-myyyyyy wszystko zjemy

To mnie naprawde rozbraja, ze do Ladnej u nas kupisz wszystko nowe w sklepie, a do fiata tosie czesci juz tyko ZDOBYWA

Cytat:
2005-09-24 22:16:02, Julo_ pisze:
To mnie naprawde rozbraja, ze do Ladnej u nas kupisz wszystko nowe w sklepie, a do fiata tosie czesci juz tyko ZDOBYWA

bo Łady dalej się produkuje a DF-a od 14 lat już nie tak że to wcale nie jest nic dziwnego

Ale te stare lady? 2101, 2103? Tych chyba juz nie robia

ale wiekszosc czesci mechanicznych,wszystkie czesci podwozia i wiekszosc detali pozostaje ta sama.tak samo jakby ktos mial kaprys kupic sobie nowiutkie klamki do duzego fiata ladnie chromowane z kluczykami to jedzie do skorpiona i kupuje do lady podobnie z krzyzakami do walu napedowego ktore sa mocniejsze i 3 razy tansze i pewnie jeszcze pare c zesci by sie znalazlo zamiennych

to fakt jak wszedlem na ich strone to kopara mi opadla lada to chyba obecnie najtanszy samochod w czesciach zamiennych
wszystko takie kosmicznie tanie

Ale to ceny netto. Kliny kosztuja 7.32 :]

nawet jak netto to i tak smieszne pieniadze