MotoNews.pl
4 Tragedia na Rally GB.... Michael Park nie żyje... :((( (115011/0) - PT

Tragedia na Rally GB.... Michael Park nie żyje... :(((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Organizatorzy Wales Rally GB poinformowali o śmierci Michaela Parka, pilota Markko Märtina - 39-letni Anglik z Newent w Gloucestershire, nie przeżył kraksy na OS 15, Margam. 307-ka wypadła z drogi i z dużym impetem uderzyła w drzewo stroną pilota.

Rajd został przerwany. Zrezygnowano z rozegrania pozostałych dwóch odcinków specjalnych.

no jak sie dowiedzialem o tym to mnie wgielo. i tu jest przestroga dla wszystkich nas ktorzy startuja w kreiolkach, kjsach itp itd. jednak zycie jest tylko jedno. dla mnie to dramat. a co musi martin czuc? ja bym sie zalamal. szok!

[i]

[i]

Taki sport, kiedys gineli, teraz giną i w przyszłości też tak będzie...[i]

[`][`][`]

" Każdemu z nas może zdarzyć się błąd , ktry w tej dyscyplinie przypłacić można życiem . Ryzyko zawsze będzie istniało , jak długo będzie istniał ten sport " -  Marian Bublewicz

Tragedia niewiem co napisac nawet [']

['] nie wiem co powiedziec.... ale taki sport...

<`> Michael...

Rest In Peace [']

[*]

Wczoraj bedac na warszawskim i na ostatnim odcinku wczorajszego etapou dowiedziawszy sie od kumpla stojącego na SOSie ze Oleksowicz mial dzwona i jest potrzebna pomoc dla pilota bylem wwalony w szok... gdy dowiedziwlem sie ze nic groznego sie na dobra sprawe nei stalo kamien spadl mi z serca...

Dzisiaj bedac ponownie na Warszawskim i dowiedziawszy sie od kumpla ze zginal Michael Park wmurowało mnie.. to tak jakby zginal jeden z nas- nasz kolega.. zgional robiasc to co kochał... respect

[*] [*] [*]

[i]

mi sie wydaje ze miał najpiękniejszą smierć. zginął w tym co kochał. jak miałbym zginąc to własnie w taki sposób a nie na przejexdzie kolejowym lub trafiony przez jakiegos debila w bmw.
oczywiscie smutek ze zginął nasz kolega po fachu[*]

[i]

[i]

komentarz jest tu zbędny

ale kibel... [i]

[']
nie wiem co napisac wiec sie nie wypowiem.

[i]

[']