Gazuję Kropka.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tego już się nie da odwlec - zakładam gaz
Stąd moje pytanko do tych co jeżdżą kuchenkami i co wiedzą coś w temacie - co wiecie, słyszeliście, lub sami zaobserwowaliście na temat gazowników zlokalizowanych w dawnych czerwonych koszarach, bo byłem tam dziś zaciągnąć info i jestem na tak.
Pozdrawiam.

ja również chętnie posłucham bo nie moge już wykarmić mojej "Basi" i musze ją zagazować

Maxiu wiesz może jaka jest tam cena instalacji do mojej furki

p.s. mój ojciec widział koło Milicza paliwo po 4,80 zł.

Wtrysk jednopunktowy?

bleee gaz ...

tez tak mowilem

Cytat:
2005-09-06 18:31:20, Maxiu-Punto pisze:
Wtrysk jednopunktowy?

NIET pełny

Maxiu jaka jest cena takiej instalacji z butlą w miejscu koła zapasowego

1900 - 2100 zł

to podcisnieniowka. jakby ktos potrzebowal sekwencje, to na grabiszynskiej mistral jest w okolicach 3,5k zl

po primo :

na gaz poczekasz...bo kolejki...

po drugie primo:

ja w koszarach zakładałem dwie instalki...BRC

do Poldka
i do Golfa GTi

w miare git (w golfie mi połamali deske rozdizelczą) jak wciskali przełacznik...

słyszałem że kadre zmienili...kto teraz tam robi nie wiem...

zdwoń do EKO ALMY na Radwanice...tam mamy zniżke

Cytat:
2005-09-12 14:02:22, SVERAdesign pisze:
zdwoń do EKO ALMY na Radwanice...tam mamy zniżke

a ile mamy tej zniszki ??
no i pewnie trzeba byc zapisanym w klubie (mieć karte członkowską), u kogo moge opłacić składke i dostać taką karte ??

aha, daj mi numer do tej firmy.

www.sqad.pl i klik na ''zapisz sie''

namiary na firme w dziale partnerzy klubu

Cytat:
2005-09-12 14:02:22, SVERAdesign pisze:
po primo : na gaz poczekasz...bo kolejki... po drugie primo: ja w koszarach zakładałem dwie instalki...BRC do Poldka i do Golfa GTi w miare git (w golfie mi połamali deske rozdizelczą) jak wciskali przełacznik... słyszałem że kadre zmienili...kto teraz tam robi nie wiem... zdwoń do EKO ALMY na Radwanice...tam mamy zniżke

Tylko dwa dni czekania - od czwartku już śmigam na gazie i jest ok. Fakt bierze go trochę więcej (8 litrów bez oszczędzania auta w cyklu mieszanym). Na monterów też nie narzekam - uwineli się w 2,5 h. Ciut z regulacją im nie wyszło, ale na drugi dzień poprawili - ogólnie polecam

pierwsze ileś tam zbiorników i tak bedzie więcej palił

wszystko zależy, jak bedziesz smigac, i jak bedzie z wymianami świec, kabli, oliwy, itp itd..