SPRZEDAM 126P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM

Sprzedam Fiata 126p, rocznik 1991 (to auto ktore jest na fotkach w moim profilu)
II Właściciel
Orginalny przebieg 38 tys km.
Silnik wzmocniony: planowana głowica 2mm + zawory ssace CC, zamach 4,14kg, docisk Valeo, tarcza Valeo, wałek rozrządu Kałuża 555 (ORYGINAŁ) fazowany. Przerobiony gaźnik, aparat zapłonowy nowy, nowe świece, cały układ paliwowy nowy. Opony stan IGŁA, przod 135x70x13, tyl 155x55x13. Felgi - Rekin - 5,5cala. Szczeki hamulcowe i płyn - nowe. Akomulator nowy, dodatkowy silnik (bez głowicy) z papierami + bardzo wiele dodatkowych czesci !!!! Samochod wyposazony w obrotomierz oraz miernik ladowania i temp. oleju. Dodatkowy komplet fabrycznych kol z oponami. Uchylne tylnie szyby (3sztuki przyciemnione profesjonalna folia + atest)
Osiagi: V 0-80km/h - 13,5sek (dwie osoby) - pełna waga samochodu.
Zużycie paliwa: 6,5l miasto, 5 trasa - przy normalnej jezdzie.
Auto nie wymaga ŻADNYCH nakłądów finansowych, jest w stanie bardzo dobrym. Ma pękniety zdeżak tylni i bardzo lekko wgniecioną klape silnika. Silnik suchy bez wycieków. Do zrobienia uszczelniacze pólosi przy skrzyni biegow.
GSM: 602 222 151
pozdrawiam

Jaka cena? Jak nie bedzie za duża, to sobie kupie na części i dojazdy do pracy

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2005-10-18 20:24:19 ]

$$$---> ???

Cena jaka mnie interesuje to 1800PLN za calosc ewentualnie do malej negocjacji. Pozdr

a reka ci sie nie machnela po klawiaturze jak pisales cene?

Guma ziom za to siano to możesz pomarzyć za 1000 może i by poszedł, nawet za 1200.

Co mogę powiedzieć to że auto na prawdę w stanie jak w opisie i w sumie dobra baza na rajdówke by była .

pozdro

Witam

"bartong44" -> gdyby moj maluch, wygladal jak Twoj (z profilu) to z cala pewnoscia mozna by powiedziec ze reka mi sie omsknela na klawiaturze.

"owz" -> dzieki za odwiedziny i "recenzje"

pozdr

Cytat:
2005-10-18 21:41:02, bartong44 pisze:
a reka ci sie nie machnela po klawiaturze jak pisales cene?

Widzialem tego malca ostatnio,zle nie wyglada ...ale cena

Cytat:
2005-10-19 09:56:05, Goomex pisze:
Witam "bartong44" -> gdyby moj maluch, wygladal jak Twoj (z profilu) to z cala pewnoscia mozna by powiedziec ze reka mi sie omsknela na klawiaturze. "owz" -> dzieki za odwiedziny i "recenzje" pozdr

on juz dawno tak nie wyglada

EDIT :

teraz wyglada tak

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2005-10-19 22:25:21 ]