Pytanko o felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jak myślicie czy Essi ładnie by wyglądał na orginalnych alu od Pumki? Chodzi mi o takie jakie są na tej fotce:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65064889

Proszę o opinie
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Opal dnia 2005-09-22 00:48:31 ]

Witam orginalne od Pumki, powinny pasić bez problemu

mysle ze wyglądać będą ładniusio

Ja też chciałem założyć takie ale akurat nie było nigdzie.A marzą się mi takie felunieWOLF

Cytat:
A marzą się mi takie felunieWOLF

nooooo mnie tez sie marza takie wolfiki tylko hmm.. 17"

TEz mialem kiedys chrapke na te wolfy ...byly chromowane i niestety ten chrom z nich odpadał, wiec ich nie wzialem ... ale wzor mają fajniutki...
A te z Pumy mi nie pasuja ...wygladają jak łopatki od malaksera ... ale to tylko moja opinia pewnie ...

ino czy te pasują cena do przełkniecia ( ta wywoławcza ) ale nie widać feklg z wewnatrz

Po zalozeniu moga wygladac tak:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Opal wyslij mi zdjecie Twojego auta to pokaze ci jak bedzie wygladalo z tymi felgami.

e-mail: dimitry@tlen.pl

A tu WOLFY:

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2005-09-26 13:04:40 ]

Z felgami od Pumy moze być kłopot, bo mogą haczyć o zaciski - mają inne ET - najpierw to musisz sprawdzić

Czy kłopot to nie wiem, ale mi się nie widzą.

felgi od pumy są ble.....nie lepiej cos innego poszukać??? jest kilka fordowskich wzorów dużo ładniejszych od tych od pumy

oooooooooo ktoś wrzucił wolfy na mojego potwortha ja bym takie chciał, skoro kolega dimitry chce mi takowee ofiarowac prosze przesłąc je na mój adres czy kolega ma 17"??

Tak, 15'' 17'' jakie chcesz, ale na zdjeciach, moge wyslac hehe

Cytat:
2005-09-26 12:43:46, Dimitry pisze:
Po zalozeniu moga wygladac tak: Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Chyba troche przesadziles z rozmiarem tych felg na zdieciu.Te felgi pumki wygladaja na 17" a chyba takich nie kupujesz.....

No ja ich nie kupuje, pokazuje tylko obrazowo jak one moga wygladac w Essim, ja w swoim mam 15'' .

ok mala poprawka tylnej: sa dokladnie podmienione same felgi:

[ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2005-09-27 00:41:38 ]

Dzięki, teraz już wiem mniej więcej ja by to wyglądało