Trochę zmian ........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przybyło w esperaku...........
chcecie to looknijcie... nie chcecie to dziękuję za uwagę

deska do prasowania, jak inni wolą ławka

kierunki, sami oceńcie czy fajne czy nie.... 30 zł za komplet..... Bogusiowi się podobały, więc jak wam nie to się wypisuje z klubu

trochę zmian we wnętrzu.......

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-09-20 16:50:01 ]

Nie ławka, a ławeczka, lub deseczka... i wywal te kondomy z podłogi!

A więc szczerze:
-deska jak deska nawet spoko, spojler od nubiry ten wysoki jest idealny jak ma bartek
-kierunki spoko, bardzo ładne
-a wnętrze siakeś normalne, troche brudu, chyba że chodzi o obramówki to nawet fajnie jeszcze jakis blue ledzik albo inny kolorek i jazda

Ogólnie autko bardzo bardzo fajne według mnie zadbane, ładne felgi. Luzik. Możesz jeszcze w klubie pojeździć

Cytat:
2005-09-20 17:09:05, Stanko pisze:
chyba że chodzi o obramówki to nawet fajnie jeszcze jakis blue ledzik albo inny kolorek i jazda

Raczej o wajchę do biegów. A bluledzik zaczął i skończy karierę w VW.

Cytat:
2005-09-20 17:10:52, piotr_ek pisze:
Raczej o wajchę do biegów. A bluledzik zaczął i skończy karierę w VW.

i to i to

jeszcze jedno foto ławeczki, czy tez deseczki

Cytat:
2005-09-20 17:08:13, piotr_ek pisze:
Nie ławka, a ławeczka, lub deseczka... i wywal te kondomy z podłogi!

co proponujesz w zamian???

Cytat:
2005-09-20 17:09:05, Stanko pisze:
A więc szczerze: -deska jak deska nawet spoko, spojler od nubiry ten wysoki jest idealny jak ma bartek -kierunki spoko, bardzo ładne -a wnętrze siakeś normalne, troche brudu, chyba że chodzi o obramówki to nawet fajnie jeszcze jakis blue ledzik albo inny kolorek i jazda Ogólnie autko bardzo bardzo fajne według mnie zadbane, ładne felgi. Luzik. Możesz jeszcze w klubie pojeździć

no nie zdążyłem odkurzyć.. wiec jest brudno

wysoki spoiler nie ma 3go stopu..... bardziej mi się podoba i tak niski...

propos blue zegarów.. to nie wyobrażam sobie 5ciu godzin jazdy w nocy przy rozpraszającym oświetleniu... miałem okazję jeździćpassatem z blue zegarami i stwierdzam że green jest bardziej przyjazny dla oczu

a jak coś zmienie to na takie jak mam w nubirze....
czyli diodki ale zielone

Cytat:
2005-09-20 17:15:04, Kolber7 pisze:
co proponujesz w zamian???

Jak to co? Dywaniki materiałowe tylko i wyłącznie!!! Zresztą jutro fotknę wam moje, które ponad rok temu nabyłem na allegro za oszałamiającą kwotę 70 zł (nie jakieś tam 40 czy 50 zł).

wywal ta koncowke z wydechu bo jest baskudna

podoba mi sie to w nubie ale wolalbym wskazowki na czerwono a co do twojego esperaka..to espero jak espero nie wiem czy mozna cos oryginalnego tu jeszcze wymyslic

Cytat:
2005-09-20 17:25:16, Bartek1112 pisze:

Pewnie! Końcówka wydechu jak nie ma średnicy min 1000 mm jest paskudna!!!

Cytat:
2005-09-20 17:23:18, piotr_ek pisze:
Jak to co? Dywaniki materiałowe tylko i wyłącznie!!! Zresztą jutro fotknę wam moje, które ponad rok temu nabyłem na allegro za oszałamiającą kwotę 70 zł (nie jakieś tam 40 czy 50 zł).

a jak to się sprawdzi zimą...??

czekam na fotkę

Cytat:
2005-09-20 17:25:16, Bartek1112 pisze:

jak się tłumik rozleci to kupie coś innego.... narazie zostaje... fakt z boku wygląda paskudnie... tak samo jak tłumik bez niej.. ale z tyłu nie jest źle........

pytanie.. czy prócz ultera robi ktoś jeszcze tłumiki dedykowane do espero???

czy jestem skazany na przeróbki układu???

pozdro

Cytat:
2005-09-20 17:27:06, qbaj pisze:
podoba mi sie to w nubie ale wolalbym wskazowki na czerwono a co do twojego esperaka..to espero jak espero nie wiem czy mozna cos oryginalnego tu jeszcze wymyslic

no żeby zrovbić czerwone wskazówki trzeba sie bawić w lutowanie.....itp .. nie mam do tego talentu

Cytat:
2005-09-20 17:36:25, Kolber7 pisze:
a jak to się sprawdzi zimą

Jak nie masz garażu, to się nie sprawdzi... ale przecież masz kondomy i na zimę je wkładasz. Ja nie mam garażu i tylko wiosną/latem i częściowo jesienią jeżdżę z materiałkami, a zimą z kondomami... już mi się żygać chce, bo niedługo będę musiał je zamontować

Cytat:
2005-09-20 17:46:09, piotr_ek pisze:
Jak nie masz garażu, to się nie sprawdzi... ale przecież masz kondomy i na zimę je wkładasz. Ja nie mam garażu i tylko wiosną/latem i częściowo jesienią jeżdżę z materiałkami, a zimą z kondomami... już mi się żygać chce, bo niedługo będę musiał je zamontować

czasem przebywam 24h w aucie.. i wiem że w moim przypadku materiały zimą sie nie sprawdzą..... choć na lato mogą być dobre, nie przecze...

co do wydechow niema zadnych typowo do espero. Z kombinowaniem niema duzo problemow kazdy tlumikasz sobie poradzi

Kolor Esperaka, jak nasz
Nostalgia mnie wzięła

Cytat:
2005-09-20 21:01:48, DeeJay pisze:
Nostalgia mnie wzięła

Dej se spokój. Znów będziesz usuwał rudą i naprawiał pierdółki.

Cytat:
2005-09-20 21:01:48, DeeJay pisze:
Kolor Esperaka, jak nasz Nostalgia mnie wzięła

Przestań Michał, ani to żona ani kochanka ani dzieciak...

Masz teraz lepszą furę, ciesz się tym i nie trać czasu na sentymenty po Esperanto...