Katastrofa autokaru pod Jeżewem!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wielka tragedia, uczyłem się w I LO i nie mogę sobie wyobrazić, żeby zginęło pół klasy. Żal sciska gardło.

Zawsze jest żal. Ale patrząc na "kulturę" jazdy większości kierowców tak zawsze będzie. Wystarczy poczytać nasze forum, jazda z predkością 160-180 km/godz świadczy o całkowitym braku wyobraźni. Widziałem więcej zwłok na drogach niż większość z forumowiczów ma lat, i prawie wszystkie zdarzenia były spowodowane głupotą i brakiem wyobraźni. Najgorsze w tym jest to, że zawsze giną niewinni ludzie.

Coś strasznego, mamy w Białymstoku 3 dni żalu bez żadnych imprez itd...stan na 12 00 to 13 osób zabitych i wiele rannych

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2005-09-30 20:28:47 ]

Cytat:
2005-09-30 12:21:24, Adamo8 pisze:
Zawsze jest żal. Ale patrząc na "kulturę" jazdy większości kierowców tak zawsze będzie. Wystarczy poczytać nasze forum, jazda z predkością 160-180 km/godz świadczy o całkowitym braku wyobraźni. Widziałem więcej zwłok na drogach niż większość z forumowiczów ma lat, i prawie wszystkie zdarzenia były spowodowane głupotą i brakiem wyobraźni. Najgorsze w tym jest to, że zawsze giną niewinni ludzie.

bla, bla, bla

Brak słów na to co się wydarzyło

Cytat:
2005-09-30 23:15:44, Zoltar pisze:
bla, bla, bla

Brak słów na to co się wydarzyło

[']