| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-11-14 20:48:38 Tworze ten temat ponieważ dostałem własnie wyniki koncowe ADSu.
Moja klasa wygrana co mnie cieszy, ale nie byłoby to mozliwe bez pomocy. Przedewszystkim dziekuje tutaj Bartkowi Taborowi i jego bratu i ojcu... Auto pomimo niewielkich awariii przejechało 9 kjsów w tym roku i 2 eliminacje mistrzostw na 1/4 mili. Brat bartka zajał 3 miejsce w pucharze klasy najmnijeszej na 1/4 mili moim autkiem. Mamie Macy czyli włascicielce biura podrózy STALTUR która zasponsorowała mnie i pomogła w startach.. Rzeszowiakowi który był moim pilotem i przez szkołe skończyła sie nasza współpraca, ale mogłem liczyc na pomoc jak np czesci z jego malucha wyciagane godzine przed kjsem czy opony zimowe. Nawet teraz ma zaufanie i obiecał mi wyleasingowac opony dopóki mu za nie nie zapłace...... Macy - za dobre pilotowanie.. No i Kompresorowi. To on zmotywował mnie: - do wsadzenia silnika - do startu w mielcu gdzie zajałem 3 miejsce,pomimo faktu ze startowała czołówka województwa. - za pilotowanie, robi to gdy moze Chciałem tez podziekowac wszystkim za doping. Dziekuje wam... Zostało juz teraz wygrać puchar drugiego autmobilklubu...w swojej klasie oczywiscie. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-11-14 22:09:08 Ciul cie wie bo pilotowałes mnie i na 1szej eliminacji kilka aut i te punkty jakos leca wiec nie wiem.. |