Legendy PRLu na TVN Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedy moja kabloowka zalozyla TVN Turbo, odrazu napisalem do redakcji o program o starych "polskich" i polskich autkach
ku mojemu zdziwieniu po tygodniu od napisania zobaczylem ramowke programu o tej tematyce
byc moze to tylko zbieg okolicznosci, ale ciesze sie ze taki program powstal...

Teraz z tygodnia na tydzien czekam na nastepny odcinek ów programu, narazie bylo juz o SYRENKACH i WARSZAWACH a za tydzien o FIACIE 125, wiec mysle ze warto bedzie obejzec ten odcinek, goraco zachecam wszystkich maniakow

Tak sobie mysle ze fajnie by bylo jesli by to ktos nagrywal i pozniej mozna by bylo sobie to ogladnac po czasie...

POZDRAWIAM

nie mam kablówki ;( a bardzo bym chciał zobaczyć to o 125 , moze ktoś tonagrac i przerpbic np na wmv ?

dOMAN napisz kiedy to leci, tylko szybko zebym nieprzegapiłnieoglądam telewizji ale TVN Turbo wiem ze jest, dlatego napisz prosze

ja tez bym z checia pisal na taki programik o fiaciku ...ale niestety nie mam tvn ....wiec moze ktos...

premiera jest w niedziele o 11 zachecam, bo warto obejrzec, chociaz wolalbym, zeby byl to program godzinny i np jak bylo o syrence, to slowa niepowiedzieli o prototypie syreny sport

program tv

Chrostek - mysle ze tu zobaczysz dokladnie o ktorej bedzie ten programik, wystarczy ze wybiezesz TVN Turbo i ci pokaze godziny emisji kazdego dnia

POZDRAWIAM

ok znalazłem wczesniej, oglądałem o 16:30, czekam na nastepny odcinek, wkońcu jakis normalny program w tej telewizji

Nie masz tam jakiego cynku kiedy o 126p ??

za tydzień df w legendach prlu fajne to czekam na 126 )

program sam w sobie fajny ale po obejżeniu pozostawia mały niedosyt jak by pan Mikiciuk bardziej się streszczał i mniej poetyzował to mozna by zobaczyć więcej ciekawych samochodzików w te 30 min (a nawet 25) co najlepsze jak narazie większośc samochodów pochodziła z Lublina a jak do tej pory większości nie spotkałem a mogli się lepiej postarac bo w lubelcu było parę ładniejszych warszawek ale ogólnie jest spox oby kancikom wiecej czasu poświęcili

ja mam taka cicha nadzieje ze bedzie cos o ZASTAVACH

moze napisze do nich meila , jak bede mial czas

POZDRAWIAM

PRZYPOMINAM dzis o 11.00 odcinek o F 125!!,
Niech ktos to przegra, zeby bylo mozna obejzec

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2004-11-21 08:07:40 ]

noooo powiem Wam, własnie sie skonczyl o df program i całkiem całkiem. Furki ładne mieli, szczególnie ten pierwszy taki granatowy..... mniam mniam

a no... ten włoch byl mietowy super, i te przeszlo 90km ojaaaaaa
szkoda ze takich rodzynkow jest bardzo malo.....

szkoda ze to tylko ten jeden program... powinno byc wiecej tego typu recenzji

POZDRAWIAM

szkoda ze nie widzialem, a co bedzie next week

no to mille masz jeszcze okazje obejzec dzis o 16:30, ja na 11 tez sie nie załapałem

ale nie pokazali ani zadnego jezdzacego pick-up'a ani kombi. jak dla mnie troche za krotki ten program. powinien byc godzinny i wiecej powinni opowiadac o tych samochodach

pod koniec urywek byl cabrio takim bym sie zaopiekował

własnie obejrzałem i bardzo mi sie podobalo tyle ze zakrutkie-widzialem niedawno tego włocha na wale miedzyszyńskim mialem nawet napisac ale pomyslalem ze nikt mi nie uwierzy
wogole ogladalem ten program ze staruszkiem i okazalo sie ze pracowal kiedys w obr fso i byl tam kierowcom testowym tyle ze nie pracowal tam dlugo bo kiepsko placili-jakurat wprowadzali polonezy i je testowal i polonezy pickupy(pierwsze trucki) z ciekawostek mowil ze satl przed zakladem ten 125 z rekordu co byl o nim material na forum-byly warszawy cabrio przedlozane jak limuzyna byl ten cabrio i jeszcze jakies wynalazki...hehe staruszek to juz mnie niczym nie zdziwi

dzisiaj czyli w niedziele tez oglądałem ten program i powiem tylko jedno łezka sie w oku kręci jak sie widzi takie klasyki i mysl ze sa w dobrych rekąch pieszczone i pielęgnowane naprawde podziwiam ludzi ktorzy dbaja o takie auta i chyle im głowy.