| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ptasiek BMW Friend BMW 520i 24v '95 / 5 ... Leigh / Manchester | 2005-09-27 00:43:12 witajcie hopaki z kentucky!
prosze o pomoc gdyż zachorowalem bardzo powaznie na bmw 520 lub 525, lecz nie mam pewnosci jak odroznic na oko silnik 24v od 12v.zamierzam zakupic w czwartek i nie wiem do prawdy na co zwrocic uwage przy zakupie.(jezeli chodzi o silnik oprócz wycieków i stuków ) please help. |
ptasiek BMW Friend BMW 520i 24v '95 / 5 ... Leigh / Manchester | 2005-09-27 23:42:37 Buczer jestes wodzem.
dziekuje uprzejmie za odpowiedz.
nie wiem dlaczego ktos moze usunac moje zapytanie? czyzby bylo zbyt proste? jeszcze nie mialem czasu na przewertowanie calego forum. jestem zakochany w e34 zaledwie od ostatniego czwartku, kiedy to doswiadczylem wrazen z przejazdzki 525 i juz wiem ze to jest to co tygrysy lubia najbardziej. w ten czwartek jade zakupic bo mnie szlag trafi. nie wazne ze moge wtopic, ludzie w zyciu robia gorsze rzeczy. cale zycie sie grzebalem w skodach, wiec rozumiesz jaki to dla mnie skok technologiczno zajawkowy. mialem jeszcze na mysli wyglad przedniego gornego dekla ktory wyglada w jednych plasko( jak na zdjeciach od Ciebie) a w innych ma wystajacy element. czyzby roznica w napedzie rozrzadu? i czy tak mozna rozroznic silnik 2.5 od 2.0? tak czy inaczej zakochalem sie w e34 tu w UK jest mnostwo niedrogich i dobrze utrzymanych maszyn ktore tylko czekaja by je dosiasc. a przebiegi rzedu 100 000 mil nie odbijaja sie na ich kondycji (niestety kolko nie z tej strony )
pozdrowka p.s. oszalalem ![]() [ wiadomość edytowana przez: ptasiek dnia 2005-09-27 23:48:12 ] |
VANOS E39 523i GLIWICE | 2005-09-28 15:18:04
a jak nie jest płasko to znaczy ze ma tam naped vanosa |
Buczer (S) BMW Master (Moderator) BMW E-34 520i Gliwice | 2005-09-28 19:48:37 Niewiem kto bo nie śledze logów blokujących. Ale zdarza się blokowanie postów. I nie mam o to żalu bo nie jeden raz jest to słuszne.
Czasem jednak pojawia się jakiś post, w którym ktoś się che dowiedzieć konkretnego szczegółu i często jest odsyłany do tematów pokrewnych. Nie będę teraz konfabulował co i jak było bo nie pamiętam. Ale wiem, że kilka razy to zauważyłem. I powiem szczerze - myśłałem, że ten temat zostanie odwołany do innych typu "...chce kupić E34 powiedzcie na co zwrócić uwagę..."
Sam miałem sytuacje w sprawie liczników. Chciałem wiedzieć czy mogę zmienić zwykłe na digital. I niestety odeslano mnie do tematu, w którym nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. POZDRAWIAM JEZTOM ![]() |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-09-28 19:55:23
czasami odsyłanie do tematu pokrewnego nie ma na celu poinformowania że rozwiązanie problemu tam się znajduje, bardzo często tam najlepiej kontynuowac wątek, bo to ułatwi później np tobie znalezienie tego co Cię interesuje w jednym miejscu a nie w dziesięciu po troszkę. Dzięki za pozdrowienia i też pozdrawiam |