Nawiew ???????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy w BMW 520 88r. da się coś przestawić aby z górnego nawiewu i nawiewu na lusterka leciało inne powietrze niż tylko zimne ????????
Czy w tym modelu tak jest , czy można to zmienić ???????

temat był kiedys na forum rozpisywany i jak poszukasz będziesz znał dokładniejszą odpowiedz. ja opisze to tak , jak nie masz klimy, to będzie tam zimne zawsze, jak masz klime chociaż tą najprostszą to może tam płynąć ciepłe. także albo poszukaj na forum, albo napisz czy masz klime.

Cytat:
2005-09-27 13:25:40, krzysiek77 pisze:
jak nie masz klimy, to będzie tam zimne zawsze

jestes pewien? troche bez sensu na moje...

W e36 jest tak samo, i da się zrobić tak aby z głównych nawiewów leciało ciepłe powietrze. Dokładnie to opisałem w którymś z postów właśnie na ten temat razem ze zdjęciami. Mówiąc któyko chodzi o odpowiednie ustawienie tego pokretła

instrukcja e34
chodzi o strone 46...52. nie będe wklejał obrazków, ale jak jakiś moderator sobie życzy to prześle ładnie zeskanowaną instrukcje na poczte celem wklejenia całej na to forum w dziale przydatne linki itp.
ps. tolo 84- dzięki za zainteresowanie.

[ wiadomość edytowana przez: krzysiek77 dnia 2005-09-27 21:35:54 ]

Dzięki za istrukcje ale w niej nie ma mojego modelu. Nie mam klimy ani pokrętła ciepło - zimno ???????
Może ktoś mi podać link do odpowiedzi na moje pytanko ponieważ nie moge znaleść odpowiedzi na tym forum!!!!!!!