Zatrzymac Licznik w Fordzie POMOCYYYY!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie prosze pomoscie jak najlatwiej zatrzymac licznik - aby km nie nabijac w fordzie eskordzie !!! bardzo mi to jest potrzebne Pomocy prosze !!!!!

Witajcie prosze pomoscie jak najlatwiej zatrzymac licznik - aby km nie nabijac w fordzie eskordzie !!! bardzo mi to jest potrzebne Pomocy prosze !!!!!

Cytat:
2005-09-28 21:15:00, flo87 pisze:

niestety takiego autka nie ma

Poco dwa takie same tamaty zalozyles smietnik tu robisz a jak chcesz zatrzymac licznik to go odepnij i po klopocie bedzie

no wlasnie a gdzie to trza odpiac najlatwiej pliska napisz

Cytat:

Olaboga, a skąd bys wiedział kiedy wymieniac olej, filtry, rozrząd, świeczki i tp.? .

no ja to tera kupilem tego esiego , no napiszcie moze i dla was to smieszna sprawa jest bede wdzieczny

odepnij linke od predkosciomierza przy skrzyni smooth criminal

Cytat:

a po co ci to , chcesz jeździć autem starego zeby nie wiedział

Nie chcesz miec nabitych 'km' --> Nie Jezdzij poprsotu
A tak na powaznie to wypnij linke z zegarow ....siadzie ci predkosciomierz no ale . . cos za cos . . hehe

no po mojemu to glupie pytanie ale chyba najlatwiej odlaczyc linke

a czemu ma służyc taki zabieg?? zaniżaniu przebiegu przy ew sprzedaży?? mało to uczciwe

to lepiej ze skrzyni czy z zegarow , gdzie latwiej jest sie dostac ??? pzdr

niee jedziemy w piatek nad baltyk a ojciec ma nie wiedziec a ja mowie ze do plocka do braciaka i znajac zycie to spisze km i nie chce zeby nie bylo kichy

a jutro bedzie prosic jak nabijac kilometry i jak zrobic zeby przy prędkosci 40km/h pokazywał 160km/h

eehh.. tego problemu miec nie bede

To i tak bedziesz mial kiche bo wtedy okaze sie ze nigdzie nie pojechales

Dobry mozg......

nie no zrobie ze stowke i wtedy wyjme i jush

Ja mam swietny pomysl..... jedz do tylu to nie bedzie naliczac!!!!

wez takie szczypce, cegi (jak zwal tak zwał)do ciecia pretów i utnij linke