MotoNews.pl

Szukam magika, który dorobi brakującą część zderzaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Udało mi się kupić oryginalny przedni zderzak z M3, ale nie tu zmartwienie. Mam okazję do kompletu dostać tylny też oryginał, ale po stłuczce. Brakuje narożnika i krótkiej części na błotnik.
Znam ludzi, którzy kleją takie rzeczy, ale w tym wypadku trzeba dorobić brakującą część bez matrycy.
Może znacie kogoś z takim talentem?

ja znam mieszka w Starachowicach przyślij zderzak a napewno nie bedziesz wiedział który element jest doklejany

Wielkie dzięki. Dla mnie Starachowice to drugi koniec Polski, ale z tego co piszesz to można do niego to wysłać. Obawiam się tylko jednego, żeby czasami robocizna z kosztami wysyłki w dwie strony nie wyszły tyle samo co niezniszczona używka.
Jak myślisz, ile może wycenić?
Może zdradziłbyś mi jakieś namiary (telefon).

Cytat:
2005-11-08 22:14:41, Szczota325 pisze:
Wielkie dzięki. Dla mnie Starachowice to drugi koniec Polski, ale z tego co piszesz to można do niego to wysłać.

heh nie wiem czy zauwazyłes, ale Hz10 jest ze Starachowic i troszkę ma wspólnego z mechanika... pzdr

Mechanika, a dorabianie z laminatu to dwie różne sprawy, chyba, że ma duszę artysty.
Obawiam się tylko czegoś innego jeżeli oczywiście otrzymam namiary, a mianowicie wszystko miałoby się odbywać wysyłkowo i musiałbym zapłacić za coś co zobaczę po wszystkim, a chyba nikt nie jest w stanie mi zagwarantować na 100%, że będzie idealnie.

Cytat:
2005-11-09 10:26:45, Padre325 pisze:
Mechanika, a dorabianie z laminatu to dwie różne sprawy, chyba, że ma duszę artysty.

a czy zakład zajmujący się naprawą samochodów, tylko i wyłacznie musi robić mechanike? Zresztą, możemy sobie gdybac, a i tak Hz10 wie najlepiej