Kto w Poznaniu rozkoduje radio?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trzeba wczytać nowy bin z wyłączonym zabezpieczeniem do epromu.Ma ktos namiar na jakiegoś znajomego elektronika w Poznaniu?

To co to za radio Komus z samochodu wypadlo

Cytat:
2005-09-25 13:56:23, Lisu pisze:
Komus z samochodu wypadlo

no przeciez w sklepie go nie kupili

Czajcie ostatnio akcje w Lodzi.

Kumpel pojechal na egzam autem zaparkowal kolo wydzialu i poszedl pisac. Po uwalonym egzamie wychodzi i pali szluge. Nagle widzi 2 niebieskich wchodzacych do kanciapy ciecia strozujacego.Mysli se - "Uczyc sie qwa przyszli chociaz juz troche za pozno".
W tym momencie oni wychodza z cieciem i koles slyszy rozmowe "..Wisniowa Jetta na [ocenzurowano] numerach". Koles mysli - Kurwa moj Idzie i mowi - "Panowie mowicie o mojej furze". A oni - "Radio Panu zajebali" On oczywiscie gdzie jak kiedy co...sie okazalo ze zamek wywalony srubokretem i radio wyciete z deski...zostal mu tylko panel

Jednym slowem moral opowiesci - Łódź Kurwa

u nas to samo bylo na uczelni, podjechali kolesie wozem DHL i wjechali z buta w corse kumpla, wycieli radio i głosniki, ludzie przechodzili obok i sie przygladali jak probuja zamek rozjebac...

Cytat:
2005-09-26 09:46:01, Lisu pisze:
Jednym slowem moral opowiesci - Łódź Kurwa

Koszalin...

w Plocku nie lepiej... potrafia dobrac sie do fury w srodku miasta jak zostawisz nawet na 5 minut... prawie ze na Twoich oczach.. kradna radia spod samych okien ...

I dlatego ja nie mam radia

hehe to trzeba mieć dobre miejsce do parkowania, albo sąsiadów, mi sie zdarzało latem zostawiać okno otwarte na maxa na całą noc i nic nie zgineło z bolida, zresztą z mojego parkungu jeszcze nic nie zgineło po za jedyn numerem 20 lat temu

Cytat:
2005-09-26 19:53:01, Try3ek pisze:
(..) zresztą z mojego parkungu jeszcze nic nie zgineło po za jedyn numerem 20 lat temu

jak ukradli parking ??

Nie ukradli tylko ciec zgubil Szedl i zgubil

nie pisz gdzie mieszkasz

Czemu ?

bo cie stasiu z ksieciuniem dojada

A to sorx Czekejta....gdzies tu mialem siwy plaszcz czarne okularensy i kapelusz z duzym rondem

ni i trafiłeś na cwaniaczków z bąbą w nosie .

Cos macie pecha do radia
Mnie rozwalila akcja w tychach, pewien koles mial na szybie naklejke "Nie mam radia", no i radia faktycznie nie mial.
Ale fachowcy okazali sie na tyle honorowi ze wybili szybe, wrzucili starego kaseciaka z karteczka "No to juz masz "

tomx1 - w kazdym miescie to juz sie dzialo