Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-10-29 03:29:08 ... czyli co zdaza mi sie znalezc na wlasnym GG ![]() Marketing kobiecy 1.Jestes na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezposredni. 2. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama. 3. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To z kolei jest Telemarketing. 4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM). 5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu, jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz, jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations. 6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising. 7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi:"Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - to jest uznana marka, czyli Branding. Marketing męski 1. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE. |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-10-29 09:38:19 heiheih dobre ![]() |
![]() speedmasterka i30 / Pony Częstochowa | 2005-10-29 09:46:33 fajne ![]() ![]() |
profil-usunięty | 2005-10-29 09:51:00 Jesuuu ale wstyd mi za kobiety które stosują taki marketing. ![]() |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-10-29 13:55:11
popieram ![]() |
![]() sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-10-31 18:19:53 niezłe ![]() |