MotoNews.pl

(k)Przekładnie kierownicza do 127 !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawna,bez luzów i w przyzwoitej cenie moja jusz ledwo wydala a luz chodzby w żuku.Czekam na info !!!

ups prosze o przeniesienie

Mam dwie ale stan niewiadomy. Z tego co pamietam to ta ktora jezdzila w moim 127 byla w miare OK. Graty sa w Tarnowie, przy odbiorze osobistym za darmo bo widze ze powaznie traktujesz Twoje 127

daleko mam do tarnowa niestety.Moze ktos jedzie z tarnowa do katowic okolic i zabieze przesyłke domnie

do tarnowa to wycieczka calo dniowa;p heh pamietam jak ja robilem swoja pielgrzymke do Yapka po 903;p

a od uniaka nie podejdzie ? magiel wydaje mi sie ze jest podobny moge wieczorek wrzucic fote ba mam u siebie na sklepie albo jakos zwymiarowac
napewno da sie cos zalatwic z nim

kumpel cos mi gadał ze miał jakies problemy z załozeniem przekladni z uno do mk2 musiał cos rzeżbic itd takze pogladaj i daj znac fotki mile widziane.
Pat to ty na rowerze jechałes ze ci to cały dzien zajeło ?? Tarnów jest z Krakowem około 150 km od nas pozdr.

kumpel cos mi gadał ze miał jakies problemy z załozeniem przekladni z uno do mk2 musiał cos rzeżbic itd takze pogladaj i daj znac fotki mile widziane.
Pat to ty na rowerze jechałes ze ci to cały dzien zajeło ?? Tarnów jest z Krakowem około 150 km od nas pozdr.

Cytat:
2005-09-27 22:51:43, Hudy05 pisze:
daleko mam do tarnowa niestety.Moze ktos jedzie z tarnowa do katowic okolic i zabieze przesyłke domnie

Jak wypali wycieczka w bieszczady to ktos moglby zabrac, okolo 20 pazdziernika...

Jak bym wiedział ze sa dobre to bym moze podjechał a tak jechac w ciemno złomu mam pełna piwnice

jutro zrobie foty bo cora wziela aparat na wycieczke i nie dam rady dzis cyknac ale obiecuje jutro dac foty jak wroce z pracy

odswieżam bo moje opony juz nie wytrzymuja luz chodzby w Zuku a stukanie lepsze od tuby 500w

hudy na co zwracac uwage przy przekladni? a moze bys przyjechal jutro do gliwic, na jednym zlomie za miastem stoi 127 MK1

Hudy niestety przykro mi ale wczoraj podzczas mojej nieobecnosci zalozyli klientowi do uno ta przekladnie a stara zabral i niema ani jak zrobic fotki ani niemam jak zwymiarowac b.przepraszam

Cytat:
2005-09-30 14:39:36, nikusss pisze:
hudy na co zwracac uwage przy przekladni? a moze bys przyjechal jutro do gliwic, na jednym zlomie za miastem stoi 127 MK1

przyjade nawet i za gliwice jak trzeba auto stoi i juz nie jezdzi rozpadla sie do konca opony do wyjeb.. same koszta :/

Mam kilka przekladni do 127,podjedz to sobie wybierzesz

Cytat:
2005-09-30 23:59:59, mysza127 pisze:
Mam kilka przekladni do 127,podjedz to sobie wybierzesz

mysza127 gdzie kiedy i za ile ?

Gliwice,cena-na dobra flache,termin zalezy od ciebie

nawet dzis jesli mozna

nieaktułalne !!!