| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-10-04 14:26:34 Prawnik, radcca prawny.
Odwołanie... Dość konkretna reakcja... I masz już 2.5 |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-10-04 19:11:47
..i o te 3 tys. pomniejszyli Ci wartość samochodu - w razie (odpukać) kradzieży bądź następnej szkody...
Pozdr. P. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-10-04 20:06:08
jesli naprawa kosztowala 3tys to raczej naturalne ze o tyle zmniejsza sie wartosc polisy..potem nalezy auto doubezpieczyc dziwnie to slowo wyglada |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-10-05 10:06:47 kto kradnie Espera! Jak jadę koło giełdy to nawet na mój samochód nie patrzą a jak byłem polonezem czy skodziną felą to tylko machają handlarze na mnie. Kilka razy zapomniałem zamknąć samochód albo radio grało całą noc , komórka na przednim siedzeniu leżała całą noc albo cały dzień. |
malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-10-05 10:08:19 Ponadto dodatkowo mam zabezpieczony oprócz alarmu |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2005-10-05 12:58:34 Trzeba się powoli przyzwyczaić, że ubezpieczyciel nie jest po to, żeby nam robić dobrze, ale po to, żeby zarabiać $$ dla swoich właścicieli.
Normalnym przejawem działalności ubezpieczyciela jest odmowa wypłaty odszkodowania z byle jakiego powodu. Jakiś % klientów to przełknie i to jest czysty zysk ubezpieczyciela. Kolejny % opieprzy szeregowego pracownika TU, a może i nawet kierownika działu i dostanie jakiś ochłap. Niewielka część pójdzie do sądu i uzyska swoje + koszty pełnomocnika - a ubezpieczyciel i tak na tym zyska |