MotoNews.pl

I El. Puchar Toyoty 02.04.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KJS - 02.04.2006 I eliminacja Pucharu Toyoty i Mistrzostw Okręgu Krakowskiego

Wzorem roku ubiegłego, dzięki firmie ANWA krakowskiemu dealerowi TOYOTY, Automobilklub Krakowski organizuje cykl 4 KJS-ów pn.PUCHAR TOYOTY II
Tak jak w poprzedniej edycji próby sportowe odbędą się w charakterze mini OS-ów.
W tym roku będzie prowadzona również klasyfikacja w klasach.
Ponieważ jeszcze trwają rozmowy z potencjalnymi sponsorami nie publikujemy listy nagród.
Zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w tych zawodach i życzymy wielu niezapomnianych wrażeń w połączeniu ze sportową walką.
Więcej informacji na stronie:www.rajdy.krakow.pl
Równocześnie jest to I eliminacja Mistrzostw Okręgu Krakowskiego, regulamin mistrzostw został już opublikowany na naszej stronie wcześniej, zapraszamy do zapoznania się z nim.

Terminy KJS- ów zaliczanych do Pucharu Toyoty

02.04.2006
14.05.2006
11.06.2006
24.09.2006

kto od nas jedzie ??? ja oczywiście startuję

mam nadzieje że start dojdzie do skutku.
(trwają rozmowy z moim nowym pilotem)

A wszystkim startującym życze powodzenia!!!

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-03-24 21:46:24 ]
[ powód edycji: reklamujemy się w dziale giełda a nie w postach ]

.

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-03-24 21:46:50 ]
[ powód edycji: reklamujemy się w dziale giełda a nie w postach ]

Ja planuję wystartować. O ile dobrze poczytałem to wpisowe w wysokości 100PLN trzeba zapłacić do poniedziałku, w późniejszym terminie już 150PLN. Mają jakieś konto?

Cytat:
2006-03-24 20:31:42, dommel pisze:
Ja planuję wystartować. O ile dobrze poczytałem to wpisowe w wysokości 100PLN trzeba zapłacić do poniedziałku, w późniejszym terminie już 150PLN. Mają jakieś konto?

dzwoniłem do Borowiczki i powiedział ze na ta eliminacje wystarczy zapłacic w dniu zawodów ale pozniej trzeba bedzie wpłacac na konto zreszta ma o tym powiedziec na odprawie

LISTA ZGŁOSZEŃ - przyznam ze wygląda imponująco...

takie pytanko..robi ktoś od nas serwis ?

Cytat:
2006-03-29 21:38:00, Konrad_P pisze:
LISTA ZGŁOSZEŃ - przyznam ze wygląda imponująco... takie pytanko..robi ktoś od nas serwis ?

Prawdopodobnie z Nazikiem (pilotem) będziemy na dwa autka: rajdówka plus "Czeski" cud techniki postawiony na zajezdni...

my myslimy z pulpitem by serwis jezdził zanami czyli tam gdzie my tam serwis hehehe

kropek za tydzień we Wrocławiu też będzie za nami jeździł serwis?? jeśli tak to ja bym sie pisał na kierowcę serwisówki, zamast pilotować Cię

proszę jutro załodze białego CCS z nr. 35 strzelać fotki ile wlezie, przydadzą sie dla sponsorów obecnych i przyszłych

powodzenia dla wszystkich ja niestety tylko w pracy nawet nie pooglądam

palcie gumy
nie dajcie plamy

Cytat:
2006-04-01 22:01:58, Konrad_P pisze:
proszę jutro załodze białego CCS z nr. 35 strzelać fotki ile wlezie, przydadzą sie dla sponsorów obecnych i przyszłych

no róbta fotki bo może będzie powtórka z rozrywki, hehe konrad wiesz co mam na mysli, wsumie ja dawno nie strzeliłem dacha bo ostatni był 3 dni temu więc najwyższa pora

Czy ogladal ktos przejazdy tego sejcento co jest na 2 miejscu?

a ma ktos jakies zdjecia badz filmy?

Bodzio dobrze gada, gdzie filmiki i zdjęcia??

a co to same niemowy w klubie nikt nie zda relacji jak było?? Z mojej strony mogę powiedzieć że z roku na rok kjsy są coraz ciekawsze, jazda do okoła trzepaka przeszła już chyba do historii. Zasiadając na prawy fotel do prezesa byłem przygotowany na wolną rekreacyjną jazdę, ale tu mnie prezes zaskoczył bo z placu na plac jeździł coraz to szybciej, jak na początek to nieźle(choć liczyłem na jakiegoś dacha).Z Konrada beda jeszcze ludzie

Jeśli chodzi o organizację to nadal pozostaję przy swoim wg. mnie na kazdym placy powinna być karetka, albo jakaś sanitarka, bo sytuacja która miała miejsce na zajezdni, poprostu mnie zaskoczyła,nie wiem, ale przypuszczam iż gdyby nie interwencja naszej załogi to pewnie gość by sę wykrwawił na miejscu. Zbulwersowało mnie zachowanie sędziów w stosunktu do poszkodowanego ZAWODNIKA, tłumacząc sie że nie mają apteczki, przypomne tylko ze za świadome nieudzielenie pomocy jest kara pozbawienia wolności. . Gdyby nie ten incydent to mógłbym powiedzieć, że impreza przygotowana profesjonalnie. To wszystko z mojej strony, pozostaje mi tylko pogratulować ty co dotarli do mety a w szczególności tym na pudle!!

taaa.... ale najwieksze brawa dla piotrowskiego z seja. kolejny raz pokazal ze z seja mozna jeszcze troche wycisnac i pojechac szybciej niezle, niezle.

Witam

...właśnie panowie, jakaś mała relacja by się przydała na forum.

Wczoraj nic nie pisałem, bo musiałem odespać mój maraton, 36 godz. bez snu.

Z mojej strony, wielkie dzięki dla Moni ,która wprowadzała miłą
i spokojną atmosferę w samochodzie. A było na co się wkurzać. 
Od samego początku problem ze spalaniem stukowym.
Pierwsza pętla to było „czy w ogóle pojedziemy dalej”.
Na przegrupowaniu pogrzebałem zapłonem i było lepiej, ale pojawił się problem z ładowaniem. Dopiero od połowy drugiej pętli zaczął silnik chodzić w miarę równo i ciągnął coraz lepiej, chociaż daleko mu do tego, co bym sobie życzył.
Mała wpadka Moni, (10 sek. kary) i moje dwie opony i byłby całkiem niezły wynik.
Ale jak zawsze każdy miał jakieś przygody, więc nie ma co gdybać, ważne że zabawa była zajebista. Fajna się zrobiła paczka, (w kolejności) Roman, Kropek, Ja, Grzesiek i koledzy z F&F Konrad i Michał i oczywiście nasi piloci zwłaszcza Patrycja i Monika.
Klimat jak na pikniku rodzinnym, nic dodać nic ująć. Oby więcej takich imprez.
Szkoda tylko, że trasy takie same jak na poprzedniej imprezie. Myślę, że można jeszcze coś
nowego z tych trzech placów wycisnąć.
Z mojej strony to chyba tyle.
Gratulacje dla zwycięzców! Do zobaczenia na kolejnych imprezach.

impreza super, ale teraz trzeba szykować autko na następny kjs tylko tym razem w Krapkowicach trochę daleko ale co się nie robi dla punktów, może jakieś fotki, czyżby nikt nie robił