[S] FIAT 126 - 903ccm - 45KM - 1987r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

W imieniu brata ponawiam ogłoszenie i cena SPADA, ponieważ potrzebne są pieniążki Myśle, że cena nie jest wygórowana za autko do jazdy w bdb stanie blacharskim jak i mechanicznym.

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C526820

Korwa, jaka cena :|. MIalbym to bym bral z miejsca :|

jest napisane ze 1600pln

Hehe, no wlasnie dlatego tak napisalem, cena bardzo niska i stad moje zdziwienie :|

Właśnie teraz jest taki problem że każdy by chciał brać a nikt kasy nie ma

a samej budy nie puscisz a jesli tak to za ile ??

Autko nie jest moje, tylko brata. Co do sprzedaży na cześci to wątpie czy takie coś by wchodziło w rachube ponieważ zależy mu na czasie i by musiałbyć komplet chętnych by cena się pokryła z tą co chce za cąłość. I tak jest mocno zaniżona. Można powiedzieć kto pierwszy ten lepszy. Bo w to autko zostało włożone z 3 razy tyle jak i w każdego SWAP'a pewnie się ładuje

ok spoko tak sie tylko z desperacji spytalem jak bys jednak kiedys chcial to wszystko na czesci sprzedac bo bedziesz mial chetnych na pojedyncze czesci to ja biore bude (moze byc bez szyb klap i drzwi oraz calego wnetrza ) Pozdrawiam

A on jest zarejestrowany - ma przeglad?

Jest zarejestrowany, ma wbity w dowód silnik 903ccm, przegląd też jest ważny

Ja moge wziąc silnik, widze ze bude tez juz kolega chce
,jak chesz to na priv...

ile moze kolega jeszcze zejsc z ceny?

Człowieku nie żartuj jeszcze może dopłacić ?

Sorry ale i tak cena jest bardzo niska

szczerze...skoro ktos to robil sam to nie sprzerdalbym go za takie grosze..wolalbym polac karnistrem beznyny i miec najpiekniejsze fajerwerki w okolicy wezcie pozycze z providentu i zostawcie tego malca w spokoju ;]

1600 zl to na prawde sa marne pieniadze...osobiscie polecam to nawet jesli cos z autkiem jest nietaj...mnie prawie 1000 kosztowaly wszelkie bzdury papierkowo - szczególikowe - poprawki - czas....ta cena jak za swapa to na prawde PÓŁ darmo. pisz eto wg swojej opini - nieznam kolesi wogole;d

Cytat:
2005-10-12 22:50:32, GR235I3K pisze:
Człowieku nie żartuj jeszcze może dopłacić ? Sorry ale i tak cena jest bardzo niska

Zawieść mu go pod dom zatankuj jeszcze do pełna i zejdz z ceny

no coooo ja nie mowie ze cena jest wysoka... jest bardzo niska ale moze cos sie uda jeszcze zejsc jakies grodze

Rozumiem, ze nie... musze to przemyslec

Fotki z dzisiaj:

za te pieniadze sam bym go łyknoł

fajny srodek w ogole calkiem w porzo fureks... wystaw na allegro.