Szukam strony pilne nie usuwać

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam was koledzy

mam pytanko poszuje strony z blachami (karoseri) do MITSUBISHI Lancer 1998 rok

Dzis o godz. okolo 19.10 mialem wypadek i mam uszkodzone tylne drzwi i blotnik potrzebuje lewą tylną ćwiartkę do tego rowniez inne elementy ja prog i chyba wachacz tez poszedł udezyłem w słup elektryczny ( nieprzyjemna sytuacja 2 lata temu w taki sposób skasowlame malucha a teraz miska (

I kiedys byla taka strona podajże lekko zielonkawa z czesciami blacharskimi do fiata 126 ale takze do innych aut i tam wlasnie jak dobrze kojarze byly czesci do mojego lancera

Jezeli ktos zna storny gdzie mogę znalesc takie czesci to prosze o pomoc jestem w zalamce (

gielda samochodowa w gliwicach mysle ze tam wszystko znajdziesz

na przeciw giełdy w mysłowicach jest hurtownia części blach. do sam. osob.

ps w temacie trzeba było coś napisac o częściach blach.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-10-06 23:31:13 ]

OK dzieki za wstepne informacje ale jak by ktos mial te strone to pisac smialo dzieki

www.bhmd.pl

dzieki krzemowy o to mi własnie chodziło sa tam te elementy co mi potrzeba !! jezeli ktos ma jeszcze strony z elementami blacharskimi to dajcie znac wszystko sie przyda

Koło Cieszynajest gość co hndluje częsciami do mitsu chybamiejscowość Hażlach sklepik ma obok stacji paliw.
Jak co to mogę poszukać dokładnych namiarów na gościa. Stoi też w Gliwicach.

jak dojde do siebie to pojade na warsztat i zobacze co z tego pujdzie wyzezbic puki co zbierma namiary na gosci co maja elemnty do miska

mozesz dokladniej opisac co sie stalo ?

Jadac dorga hmm dosc szeroka rozpedzam sie bo dopiero co ruszyłem wiec 1, 2, 3 i na liczniku okolo 90 potem jest na tej drodze lekkie wzniesienie i nagle z bocznej drogi wyjerzdza mi koles osobówka a na pasie obok stoi AUTOKAR wiec nasiskam hamulec ale widze ze nie wychamuje no to puszczam i che go ominac trawnikiem ale na tym trawniku stoi slup ELEKTRYCZNY i przod mi przeszedl ale tylem zazucilo i udezylem tylnymi dzrwiami pasazera. koles zwial a autkar odjechał a ja wysiadma z auta poduszka sie otworzyła wiec zyje wysiadam i ide zoabzcyc auto i qrwa mac patrze a tu skasowane Drzwi, próg i wszytko obok koła ale kolo tylko najprawdopodobniej na wachaczu poszło dzwigam go do gory wymienilem kolo na rezerwe bo w tamtym nie byl juz powietrza i odjechalme z mieskca jakies 400m. Autem dojechale z Mysłowic do Szopienic do kolegi na warsztat i tam stoi dzis pojade z cyfrówka i porobie zdjecia co i jak to wyglda ale nie jest za ciekawie.
Tak jak mowie potrzebuje cwiartke tyłu drzwi z osprzetem szyby, nie iwme jak mechanizm ale chyba nic nie zostalo w sordku deska -kokpit drzwi jest chba ok wiec mysle ze go przeloze do nastepnych no i te kolo nie iwme co i jak dokladnie.

Tak to wygladlao w skrucie obecnie przezywam sajgon w domu bo auto od taty bylo i drógi moj wypadek w podobny sposób. Wiec rodizce omalu zawalu nie dostali jak zadzwonielm i to mowie obecnie nie mam auta i prawojazd bo tata zabral uuuu.
Za błedy sorki.

heh to ile ty masz lat ze tata ci prawko zabiera;D wpsolczuje wypadku. dlatego ja autem od starych NIGDY nieszaleje.

ja mam 20 lat ale wiesz starszy powiedizla ze do za 3 raze nie ma zamairu mnie chowac i odwiedzac na cmentarzu szybka piłka była ehh teraz trzeba splacic naprawe i pomyslec co dalej !!

noga z gazu pozatym wydawalo mi sie ze jestes starszy bo kiedys sie spotkalismy na jakims tam zlocie. miales clego czerwoengo malca az do przesady pozniej na Giszowcu

starszym minie zobaczysz ja coprawda nierozwalilem auta ale raz widzieli jak tne ich 4*4 pod gore na ciaglem i wyprzedzam rząd autobusów...do autka pozniej pol roku niewsiadlem

no teraz to juz za puźno jest troche a qrwa mialem dzis jechac kupic sobie auto sejcza ugadany jestem a tu lipa niestety takie zycie ale jestem wpieniony na siebie !!!

tak to bylo 2 lata temu w ramach przypomnienia

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

i sprawca kasacji auta