Zdjęcia z 1/4 w stalowej Woli 5.06.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ten temat słuzy do umieszczania zdjęc i komentowania ich i tylkodo tego - do dyskusji o 1/4 jest inny !

a plose bardzo

jeszcze jest sporo fimow
jak cos to zgram na plytke i komus dam
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-06-05 22:57:18 ]

Nasz mistrz
Kto odgadnie co on tam pokazuje ręką ?

Texty typu "Ile mu wchodzi" lub "Jakiego ma pitaka" prosze odrazu wybic z głowy
Pozdr.

http://mega.szajb.us/funfel/street/ pare fotek

klik
zaczal dzialac serwerek wiec dalem na szybszy

kilka fotek zrobionych przeze mnie .... telefonem
stalowa-wola 1/4

a tu więcej fotek zrobionych już cyfrówką przez kogoś z krakowa (chyba gościa, lub znajomego tego gościa, co jechał białą nexią)
Stalowa Wola 05.06.2005

fajne fotki fajne tylko ze mało konkretów.../

-------------------------------------
alfa reacing !!

Nom fajne fotki tylko lepsze byly by filmiki ,( ciekawsze)... Takze czekamy na filmiki (moga byc nawet kiepska jakoscia) wazne zeby jakies wogole byly...

ja mam pare filmikow jak bede w domq to wystawie je na www ok

Artykol z 60.PL
Fajnie napisane
pozdr.

Cytat:
2005-06-06 19:43:53, zoom pisze:
Artykol z 60.PL Fajnie napisane pozdr.

Ogrom pracy włożonej w przygotowanie zawodów oraz całkowite zaangażowanie organizatorów i służb porządkowych było widoczne na każdym kroku.
No Zielone kamizelki trzymalem porzadek

Cytat:
2005-06-06 19:43:53, zoom pisze:
Artykol z 60.PL Fajnie napisane pozdr.

Ladnie ladnie napisali, nawet lebiedz - spiker wszedzie zalapuje pochwaly, a to lanser jeden .

Cytat:
W pewnym momencie na starcie pojawił się bardzo mocno wystylizowany samochód. Spora część widowni miała nie lada problemem z odgadnięciem marki pojazdu, jak się później okazało była to Lancia Delta.

a mis ei to bardzo spodobało

Z kilku roznych powodow nie mam zbyt wiele zdjec...powiem wiecej, mam "az" 4 zdjecia i 2 filmiki z przejazdow S-ki, dlatego pozwole sobie wkleic wszystkie fotki w ten temat.

Cytat:
2005-06-06 21:25:27, _Gallus_ pisze:
Ladnie ladnie napisali, nawet lebiedz - spiker wszedzie zalapuje pochwaly, a to lanser jeden .

wszedzie tylko rzeszow ma jakies ale

A oto zdjęcia w moim wykonaniu

FOTKI

Przydaloby sie na sr.pl wyslac fotki, kiedys cos Albert nawet mowil ze z checia by je wrzucil na serwer, tyle ze o tym sie zapomnialo. Moge sie tym zajac , tyle ze ze stronki wrzucilem na dysk i nadaje sie tam moze ze 25 fotek, przydaloby sie wiecej . Moze ma ktos tam jeszcze jakies . Jesli tak to prosze na priv .

Odgrzewany kotlet ale natknąłem się na takie oto foty:

foty

Pierwsza fotka z galerii ktora podal Remek jest najlepsza. Kto to napisal ''Disel"??