Samochód nie pali...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najpierw w drodze do roboty , padła cewka zapłonowa. Samochód docholowałem do mechanika, cewka wymieniona... okaząlo się że teraz nie kręci rozrusznik, wymieniono kostę stacyjki i też dupa. Prawdopodobnie mechanizm do wymiany...
kurwa jesień to chujowy czas!!
Koszta rosną ... chyba czas zmienić auto!!

Krzysiu, utop dziada w Wiśle

chętnie, ale czym ja bedę jeździł, uzależniony jestem normalnie

Metro... metro... szybko, tanio, solidnie. A uzależnić proponuję się od czegoś bardziej rajcującego.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-10-05 16:29:12 ]

[quote]
2005-10-05 16:28:44, piotr_ek pisze:
Metro... metro... szybko, tanio, solidnie. A uzależnić proponuję się od czegoś bardziej rajcującego.
[quote]
Sa jeszcze tramwaje, autobusy, taksówki...

Autobusy i taksówki w dużych miastach odpadają - częściej stoją niż jadą, a jak już jadą to z max. prędkością 40 km/h

Cytat:
2005-10-05 16:45:10, piotr_ek pisze:
Autobusy i taksówki w dużych miastach odpadają - częściej stoją niż jadą, a jak już jadą to z max. prędkością 40 km/h

Lepiej źle jechać niż dobrze iść

Cytat:
2005-10-05 16:58:28, Esperynek pisze:
Lepiej źle jechać niż dobrze iść

A najlepiej to jest wtedy jak nas wiozą.

Cytat:
2005-10-05 13:32:22, -JACO- pisze:
utop dziada w Wiśle

JACO, "Dzieła Wybrane", tom pierwszy, rozdział pierwszy.

jeżeli cię to pocieszy mam większe wydatki nieprzewidziane na to auto niż ty

Cytat:
2005-10-05 20:11:35, Kolber7 pisze:
jeżeli cię to pocieszy mam większe wydatki nieprzewidziane na to auto niż ty

Oj, nie pierdol
Na wymianę uszczelki wydasz około 700 PLN.
A co ja mam powiedzieć ? Wczoraj wymiana skraplacza za 720 PLN, a teraz jeszcze regenaracja przekładni kierowniczej ( bo gubi lekko olej ) za 900 PLN ?

Cytat:
2005-10-05 20:15:25, DeeJay pisze:
Oj, nie pierdol Na wymianę uszczelki wydasz około 700 PLN. A co ja mam powiedzieć ? Wczoraj wymiana skraplacza za 720 PLN, a teraz jeszcze regenaracja przekładni kierowniczej ( bo gubi lekko olej ) za 900 PLN ?

Chcialo się Leganzę, to się ma

Cytat:
Oj, nie pierdol

A tak nawiązując do tematu wątku to czym się martwisz? Że Twoje auto nie ma nałogów i jest niepalące?

Cytat:
...." A co ja mam powiedzieć ? Wczoraj wymiana skraplacza za 720 PLN, a teraz jeszcze regenaracja przekładni kierowniczej ( bo gubi lekko olej ) za 900 PLN ? ..."

A może tak nówka za 1 tys.zł ??....za 1,2 można na bank kupić nowy oryginał do CDX ..(Uwaga!....piszę do CDX bo przekładnie do legi się różnią....jak kupisz niewłaściwą będzie hulać ale nie będziesz miał wspomagania malejącego ze wzrostem prędkości auta!)

Pozdrowienia i Powodzenia!!
boguś