Zima w Zakopanem 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Być może zbyt wcześnie, ale mam propozycję dla wszystkich co lubią zimą pojeździć na nartach. Poprzedniej zimy kilku klubowiczów milo spędziło tydzień w górach, można tą akcję powtórzyć.
Dzwoniłem do "zaufanego" górola i TRZEBA SIĘ ŚPIESZYĆ, wolnych miejsc już niewiele. Proponowany termin to : 05 luty do 12 luty 2006.
A teraz konkrety:
Miejscowość - Suche koło Zakopanego
Cena - 45zł 1 osoba / 1 doba , 2 posiłki (śniadanie i obiadokolacja)
Pokoje - z łazienkami, schludne i cieplutkie
Atrakcje - do stoku 30m (2 trasy po 500m), sauna, kryty basen (wliczony w cenę pobytu), bilard, pingpong, kulig, dyskoteki i inne...
Wyżywienie bardzo dobre, obsługa wyśmienita
Wypożyczaknia sprzętu narciarskiego na miejscu.
Szcegółowe dane o lokalizacji imprezy:
SUPER JĘDROL
Zapraszam wszystkich chętnych i nie zwlekajcie, bo cena i "zaplecze" atrakcyjne, a wolne miejsca topnieją z niewiarygodną szybkością.
Wszystkich chętnych proszę o kontakt ze mną.

Ja już się wypowiedziałem... Jadę napewno, nawet sam Nie wiem jak będzie z żonką....

Od zlotu w Dobiegniewie bardzo się "napalaliśmy" na ten wyjazd...
Niestety na dzień dzisiejszy wygląda na to że znów nie uda nam się przyjechać. I ja mam sesję i moja Druga Połówka O ile moją sesję dałoby się pogodzić z wyjazdem, o tyle Ewy niestety się nie da
Rozumiem, że wyjazd ma przypadać na ferie zimowe? Nie znam terminów ferii, ale gdyby dało się przesunąć wyjazd w góry o tydzień do przodu, byłoby genialnie Ale pewnie się nie da?

Niestety MacTB, nie ma możliwości przesunięcia wyjazdu, gdyż wszystkie pozostałe terminy są zarezerwowane. Mi też nie pasują, bo w moim regionie ferie zaczynaja sie tydzień później, ale przekładam w tym momenncie warunki bytowe, finansowe i lokalizacji nad pasujące terminy, a tam są bynajmniej świetne i co najważniejsze - sprawdzone.

nas tez raczej nie bęzie nowa robota, Magda sesja (chociaż nie wiem kiedy jej wypada) jeśli w okolicach lutego będą jeszcze jakies miejsca wolne a my będziemy dyspozycyjni to napewno postarmy sie przyjechać

Mnie i Ilony tez niestety nie będzie. Pomijając fakt odległości (mimo posiadania już LPG ), pozostaje zmora każdego studenta czyli sesja. No cóż pozosatje czekać na sezon letni A wszystkim przybyłym do Suchego życzyć super zabawy

Cytat:
2005-10-05 22:13:04, Bolls_no1 pisze:
Niestety MacTB, nie ma możliwości przesunięcia wyjazdu, gdyż wszystkie pozostałe terminy są zarezerwowane. Mi też nie pasują, bo w moim regionie ferie zaczynaja sie tydzień później, ale przekładam w tym momenncie warunki bytowe, finansowe i lokalizacji nad pasujące terminy, a tam są bynajmniej świetne i co najważniejsze - sprawdzone.

ja wstępnie podkreślam wstępnie się deklaruję bo prawdopodobnie ten termin wyjątkowo mi nie będzie pasował;
warunki naprawdę są świetne, to fakt, sprawdzałem osobiście

U mnie niestety także sesja Tak więc odpadam

W danej chwili są trzy osoby, które na 100 % jadą, tzn Agag35 (+3 osoby), Gadiemus (+2 osoby) i ja (+3 osoby). I dla tych osób są już zarezerwowane odpowiednie pokoje. Dla Jarka2 też jest zarezerwowany pokój, jednak do końca grudnia Jarku musisz się określić w jedną albo drugą stronę.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich chętnych do podjęcia szybkiej decyzji . Im bliżej imprezy, tym będzie trudniej o pokoje.