| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-10-05 21:10:19 Być może zbyt wcześnie, ale mam propozycję dla wszystkich co lubią zimą pojeździć na nartach. Poprzedniej zimy kilku klubowiczów milo spędziło tydzień w górach, można tą akcję powtórzyć.
Dzwoniłem do "zaufanego" górola i TRZEBA SIĘ ŚPIESZYĆ, wolnych miejsc już niewiele. Proponowany termin to : 05 luty do 12 luty 2006. A teraz konkrety: Miejscowość - Suche koło Zakopanego Cena - 45zł 1 osoba / 1 doba , 2 posiłki (śniadanie i obiadokolacja) Pokoje - z łazienkami, schludne i cieplutkie Atrakcje - do stoku 30m (2 trasy po 500m), sauna, kryty basen (wliczony w cenę pobytu), bilard, pingpong, kulig, dyskoteki i inne... Wyżywienie bardzo dobre, obsługa wyśmienita
Wypożyczaknia sprzętu narciarskiego na miejscu. Szcegółowe dane o lokalizacji imprezy: SUPER JĘDROL Zapraszam wszystkich chętnych i nie zwlekajcie, bo cena i "zaplecze" atrakcyjne, a wolne miejsca topnieją z niewiarygodną szybkością. Wszystkich chętnych proszę o kontakt ze mną. |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-10-05 21:45:16 Ja już się wypowiedziałem... Jadę napewno, nawet sam Nie wiem jak będzie z żonką.... |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-10-05 22:13:04 Niestety MacTB, nie ma możliwości przesunięcia wyjazdu, gdyż wszystkie pozostałe terminy są zarezerwowane. Mi też nie pasują, bo w moim regionie ferie zaczynaja sie tydzień później, ale przekładam w tym momenncie warunki bytowe, finansowe i lokalizacji nad pasujące terminy, a tam są bynajmniej świetne i co najważniejsze - sprawdzone.
|
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-10-06 00:17:50 nas tez raczej nie bęzie nowa robota, Magda sesja (chociaż nie wiem kiedy jej wypada) jeśli w okolicach lutego będą jeszcze jakies miejsca wolne a my będziemy dyspozycyjni to napewno postarmy sie przyjechać |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-10-06 00:43:09 Mnie i Ilony tez niestety nie będzie. Pomijając fakt odległości (mimo posiadania już LPG ), pozostaje zmora każdego studenta czyli sesja. No cóż pozosatje czekać na sezon letni A wszystkim przybyłym do Suchego życzyć super zabawy ![]() |
termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-10-06 20:27:58 U mnie niestety także sesja Tak więc odpadam ![]() |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-10-06 21:25:02 W danej chwili są trzy osoby, które na 100 % jadą, tzn Agag35 (+3 osoby), Gadiemus (+2 osoby) i ja (+3 osoby). I dla tych osób są już zarezerwowane odpowiednie pokoje. Dla Jarka2 też jest zarezerwowany pokój, jednak do końca grudnia Jarku musisz się określić w jedną albo drugą stronę.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich chętnych do podjęcia szybkiej decyzji . Im bliżej imprezy, tym będzie trudniej o pokoje. |