Ile za sekwencje?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Panowie!

Chce zagazować swojego Forda Mondeo.
W szczecinie za sekwencje chcą 4000 zł
(chyba że ktoś zna taniej w szczecinie to prosze o namiary !!!)

Ile w waszych miastach kosztuje montaż?
Bo może bedzie sie opłacac gdzies wybrac, najwyżej nie bede robił darmowych regulacji gwarancyjnych a zrobie u siebie płatne.

Wiem że za 3500 spokojnie już robią, a może i taniej.

Pozdrawiam

pytales u "Piątka" na zapadłej ?

Nie, masz nr do nich?

Zakładałeś u nich? Jesli tak - jakie wrażenia (jaka instalka np)

Czesc zakladam w Białymstoku instalacje OMVL Dream XXI. Na dzien dzisiejszy kosztuje ona u mnie 3400zł +100zł zbiornik w kolo zapasowe. (Pokrowiec dostaniesz gratis) Jak byś zakladal w Szczecinie to nie zakladaj takich firm jak (LECHO czy LANDI) bo bedziesz mial problem Pozdrawiam

Witam.
Jesli jesteś montażystą nie krytykuj inne firmy. bo akurat takie montujesz a nie inne .

Cytat:
2005-10-13 23:29:31, sosenmc pisze:
Czesc zakladam w Białymstoku instalacje OMVL Dream XXI. Na dzien dzisiejszy kosztuje ona u mnie 3400zł +100zł zbiornik w kolo zapasowe. (Pokrowiec dostaniesz gratis) Jak byś zakladal w Szczecinie to nie zakladaj takich firm jak (LECHO czy LANDI) bo bedziesz mial problem Pozdrawiam

Firma Sowier w Krakowie
Sekwencyjny wtrysk gazu:
1. BRC Sequent 24 -4 cylindry + torus 42l (600 x 200 mmm) - 4000 zł
2.Elpigaz Stella - 4 cylindry + torus 42l - 4100 zł
3.Elpigaz Stella - 6 cylindrów + torus 42l - 5000 zł
3. Landi Renzo Omegas - 4 cylindry + torus 42l - 4400 zł
Czas oczekiwania na montaż 3-5 tygodni w zależności od producenta.
Zawór tankowania przy wlewie benzyny + 100 zł
Lubryfikacja + 330 zł.

Art-e , ja mam zamiar w nadchodzącym tygodniu również zagazowac Alfe 155. Mam już parę namiarów. W poniedziałek sprawdze warsztaty, jakiej formy części etc. Oczywiście również ceny. Jak to będę miała to dam znać. Daj znać na moje gg to podam Ci ceny i może jak 2 samochody to coś wytargujemy. Pozdrawiam

Cytat:
2005-10-16 11:07:06, Doti pisze:
Art-e , ja mam zamiar w nadchodzącym tygodniu również zagazowac Alfe 155. Mam już parę namiarów. W poniedziałek sprawdze warsztaty, jakiej formy części etc. Oczywiście również ceny. Jak to będę miała to dam znać. Daj znać na moje gg to podam Ci ceny i może jak 2 samochody to coś wytargujemy. Pozdrawiam

Chętnie ale gg nie podałaś, mój nr gg to 4373013