Musze sie pochwalic a jak;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze to niewiele ale od czegos trzeba zaczac
wszyscy co mieli okazje jezdzic poldkiem ponizej mr' 93 znaja to:

jako ze wszyscy to znaja i maja to ja chcialem inaczej
no to czas zaczynac:
najpierw oczywiscie projektowanie, mierzenie obliczanie skalowanie. przenoszenie danych na komputer

pierwsze probne wydruki.. sprawdzanie poprawnosci, poprawki

wszystko gotowe to do montazy marsz... przygotowanie potrzebnych narzedni.. wiertarka pare wiertel klej nozyk i pare innych glupot

czas na mozolne klejenie docinanie poprawianie.. wszystko po kolei...

po ciezkiem pracy pora na to co najlepsze czyli efekt koncowy

i jesczze widok wieczorkiem

.. skoro juz obejrzeliscie co o tym myslicie... mnie sie podoba ale pewnie nie jestem obiektywny.. ale na te kwadraty juz nie moglem patrzec;]

nawet ciekawie wygladają te zegary , ja sprzedałem alufele od poldka na allegro po 3 godzinach od wystawienia aukcji a teraz wystawiłem fele od toyki i chyba tez zaraz pójdą , normalnie zostane przez pare dni bez kół w aucie

Mi sie podoba widac odpowiedzialna naukowa prace (katamierz itd) generalnie wyszlo fajnie

pozdr

mnusze powiedziec ze za wczesnie sie pochwalilem.. tzn od strony graficznej wszystko ok.. ale wlasnei sie dowiedzialem ze zeby dobrze wskazywalo musze jescze skalibrowac ten licznik bo inaczej nei bedzie ok a ja nei mam pojacia co z tym i jak zrobic;/

mi tez sie podoba

Cytat:
2005-09-28 22:43:23, roos1985 pisze:
mnusze powiedziec ze za wczesnie sie pochwalilem.. tzn od strony graficznej wszystko ok.. ale wlasnei sie dowiedzialem ze zeby dobrze wskazywalo musze jescze skalibrowac ten licznik bo inaczej nei bedzie ok a ja nei mam pojacia co z tym i jak zrobic;/

predkosciomierz to wg tzw tabelki obrotowej by mrozek zdaje sie (moge zle pamietac bo jeszcze kibicuje mimo ze juz nie graja adrenalina)

pozdr

Eeee, kwadraty mie sie nigdy nie podobały, nie lepiej było zanabyc zegarki i daszek o mr 93 i zamoncować??

moze i lepiej ale to jest zas zabawa z elektryka bo lacza sa inne

Żadna tam zabawa, przełożenie kilku konektorków w kostkach. Po ciemku i z palcem w d... można to zrobić.

jak mi sie bedzie chcialo to sfotografuje jeszcze raz moje.

O to w Poldku są kwadratowe zegary?? Efekt pioronujacy

Zawsze byly Magdaleno.

Zebys troszke pojezdzilaa rodzimym produktem to by bylo wiadomo
ze pierwsze egzemplarze az do bodajze 93 roku mialy kwadratowe zegarki a pozniej juz okragle.
to tak dla informacji dla nie klubowiczy PTK, FCT i podobnych

E bo w mojej corolli 1985 r były okrągłe to sie dziwię.

efekt nawet ciekawy , sam miałem kiedyś poldka borka i ten licznik mi sie najbardziej nie podobał , ale wtedy sie niemyślało jeszcze o wkładaniu zegarów z nowszych modeli tak jak to teraz jest

Fajnie!! Nie ma to jak troche samemu porobic. Ale dla mnie juz niebieski kolor stal sie zbyt popularny. Ja chce zrobic biale diody u siebie.

Cytat:
2005-09-30 12:42:53, Ali-En pisze:
Fajnie!! Nie ma to jak troche samemu porobic. Ale dla mnie juz niebieski kolor stal sie zbyt popularny. Ja chce zrobic biale diody u siebie.

zrob sobie rozowe.. takie fajne i gejowskie

Kumpel ma w golfie (notabene róż majtkowy) oczerwone oświetlenie wnętrza, zupełnie jak w agencji

Cytat:
2005-09-30 18:55:00, Voy pisze:
zrob sobie rozowe.. takie fajne i gejowskie

Masz takie w poldku?? Bo musialbym pierw to zobaczyc. Bo ja lubie taki jasny odcien rozowego

Cytat:
2005-09-30 22:17:23, Ali-En pisze:
Masz takie w poldku?? Bo musialbym pierw to zobaczyc. Bo ja lubie taki jasny odcien rozowego

no ja mam troche bardziej rozowy niz ty bys chcial. A wiem jaki odcien lubisz bo widzialem twoje szpilki i torebke w tym kolorze

Ale gumek do wlosow nie widziales