V el. Mistrzostw Tychów - 02.10.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeszcze tylko dwa tygodnie do V el.

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-09-19 11:49:52 ]

Juz sie nie moge doczekac, mam straszna ochote pojezdzic.
Chociaz narazie nie mialem czasu nic porobic przy aucie, pewnie bede siedzial w sobote wieczorem
Chyba znow pojade bez balastu

nawet jak bede mial zajecia to oleje i przyjade, wkoncu dzieki temu torowi ( i Qzynowi) sprawilem sobie autko i zaczalem sie gonic z wami

to co jakies szczegoly odnosnie proby?? bez zmian czy cos nowego bedzie

no jak wszystko wypali to tez wystartujemy, tak dla wlasnej przyjemnosci, poniewaz bedzie malo czasu zeby sie auta nauczyc.

pozdrawiam

Ja dzis wjechalem do garażu Łukasza i zaczęlismy konczyć remont mojego auta, Nareszcie!!

Powinniśmy zdążyć do 02.X

I my się wybieramy na tor a wcześniej moze Będzin - wie ktoś coś więcej o tym KJS`ie ?

ja kiedys cos wyczytalem, ale to wkoncu nie jako kjs tylko chyab jako runda pzm

AK Śląski podaje w "kalendarzu imprez" iż 24 września odbędzie się KJS – X runda Pucharu Kierowców Amatorów i szukam więcej informacji na temat tego KJS`u

[ wiadomość edytowana przez: KatiWRC dnia 2005-09-20 19:18:29 ]

robi sie małe OT , jak ktoś ma jakies info na temat V eliminacji to dawac

Ja także planuje start. Samochód nabiera kształtów i nie moge już wysiedziec patrząc jak inni startują. Jeżeli tylko nie wypadnie nic niespodziewanego (odpukac) to wpadamy zdobyc doswiadczenie a takze dobrze sie pobawic

Wpisowe 80 zł :> zapisy do 9.30 a co do zmiany trasy to czekam na odpowiedz mailem - chyba ze ktoś coś już wie ?

gdzie sie płaci wpisowe?? bo tez bede startował w CC

Cytat:
2005-09-23 12:48:04, bobski pisze:
gdzie sie płaci wpisowe?? bo tez bede startował w CC

Placisz w "biurze" rajdu, przy zapisywaniu sie w dniu zawodow.

BTW:2 pytania do ciebie:
Czemu polibudzie mowisz zdecydowane nie?
No i dlaczego masz taki sam motor jak ja??

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-09-23 12:55:46 ]

Polibudzie mówie nie bo nie cierpie miasta Gliwice,mojego wydziału i kierunku...robotyka co to w ogóle ma być a motora juz nie mam sprzedalem ale mam kawasaki zx9r ninja wpradzie znowu tymczasowo ale jest

To trza bylo studiowac w Katowicach, jak ja
A gsx-a tez juz nie mam

A zeby nie bylo ze robie OT, to napisze ze juz sie nie moge doczekac zeby przetestowac nowa skrzynie na torze

Mój start golfikiem na 99 % nie dojdzie do skutku :/ Auto trzeba przygotować odpowiednio, bo mogło by się troche poniszczyć, a ze stanem hamulców na daną chwile obawiam się, że polatał bym troche poza taśmami Lipa bo 4 miechy czekania i teraz okazja na ... oglądarke hehe. Aha i jakby ktoś nie mógł startować swoim autem bo chory albo się źle czuje, to ja chętnie pomoge

Filip, a może tu byś pojechał lepiej zlot

Cytat:
2005-09-23 13:54:06, bobski pisze:
Polibudzie mówie nie bo nie cierpie miasta Gliwice,mojego wydziału i kierunku...robotyka co to w ogóle ma być

dobrzeee, skąd ja to znam...

Cytat:
Cytat:

2005-09-23 13:54:06, bobski pisze:
Polibudzie mówie nie bo nie cierpie miasta Gliwice,mojego wydziału i kierunku...robotyka co to w ogóle ma być

dobrzeee, skąd ja to znam...

Osławiony wydział MT?!? podpisuje sie dwiema rekami pod tym ::
Sorki za OT ale musiałem

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2005-09-24 22:03:13 ]

nie Mechaniczno Technologiczny wydział automatyki elektroniki i informatyki:/ szit jak nic

katiWRC mnie zaprosiła ale niestety odpadam bo musze w niedziele pracowac ;(
pozdro...

[ wiadomość edytowana przez: bizkit dnia 2005-09-27 09:11:16 ]