Nagrywanie mp3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam małe pytanko kumpel mnie prosił żebym wysłał mu za granicę płytkę z muzyką, mp3 ujki mają być odtwarzane na telewizyjnym dvd i tu moje pytanie w jaki sposób zgrać tą muzyke na płytce, pakować to w jakikieś foldery, jak to sie powinno zrobić może głupie pytanie ale nie robiłem tego nigdy a ni chciałbym spieprzyć komuś płytki dzieki

Cytat:
2005-10-05 22:19:25, teltom pisze:
witam mam małe pytanko kumpel mnie prosił żebym wysłał mu za granicę płytkę z muzyką, mp3 ujki mają być odtwarzane na telewizyjnym dvd i tu moje pytanie w jaki sposób zgrać tą muzyke na płytce, pakować to w jakikieś foldery, jak to sie powinno zrobić może głupie pytanie ale nie robiłem tego nigdy a ni chciałbym spieprzyć komuś płytki dzieki

możesz pakowac w foldery...

tylko pamiętaj żebyś obprócz plików .mp3 nie wrzucil np WMA bo wtedy odtwarzacz ma szansę sie pogubić

jak będziesz wysyłał płytę to włóż ją do książki. Większość płytek ginęła po drodze jak nie była w książkach.

Cytat:
2005-10-06 10:02:08, malin2 pisze:
jak będziesz wysyłał płytę to włóż ją do książki.

No... tylko książka jest kilkukrotnie droższa niż CD-R

Z doświadczenia z roznymi odtwarzaczami wiem, ze nie ma to znaczenia czy jest w plikach, czy nie - powinno łykać wszystko. A co do WMA to już zależy - raczej niewiele sprzętu domowaego to obsługuje, więc uważać faktycznie trzeba.

Za to wiele starszych odtwarzaczy ma ograniczenie ilości plików w katalogu do 255, a co do otwarzania WMA, to córka ma wieżyczkę panasonica potrafiącą odtwarzać MP3, WMA i HighMat.

Cytat:
2005-10-06 14:23:50, piotr_ek pisze:
No... tylko książka jest kilkukrotnie droższa niż CD-R

Reklamówka jest za darmo

Cytat:
2005-10-06 14:38:59, malin2 pisze:
Reklamówka jest za darmo

Się porobiło! U was widzę, że oferty z syfmarketów mają już grubość książki

z 5 lub 10 to już książka albo z Ikei, samochodowa panorama firm "kup dom" lub "kup auto"