| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MarchewGSI Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2005-09-28 19:43:22 Witam wszystkich!
Od pewnego czasu borykam sie nad wyborem instalacji gazowej do mojego samochodu. Od razu mowie ze nie znam sie na gazie i nie chce zostac nabity w butelke (naciagniety niepotrzebnie na koszta) przez fachowcow ktorzy doradzaja mi instalacje u siebie w warsztatach. Juz raz wcisneli mi jakies gowno do wczesniejszego samochodu co nawet nie mozna bylo jak sie okazalo pozniej podpiac tego pod kompa i cokolwiek ustawic
Teraz do rzeczy. Slyszalem rozne plotki co do tego silnika. Ze jak nie bedzie sekwencji to bedzie prychal i walil az rozwali dolot!! Nie wiem ile w tym prawdy? Moze tylko chca mnie naciagnac na bardzo droga instalke sekwencji (ok 5000zl) Pomocy! Czekam na odp |
MarchewGSI Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2005-10-07 01:35:03 Dziekuje choc za jedna odp.
Teraz z tego co sie dowiadywalem to cena instalacji gazowych poszla w gore. Ciekawe kiedy spadnie?? W moich okolicach jak najlepsza oferta jest chyba instalacja Elpigazu. Koszt to 4700zl i dwa lata gwarancji. Ciekawe po jakim czasie mi sie to zwroci nie mowiac juz o oszczednosciach...? Pozdroawiam Mawchew |