Jaja, gaz drozeje co tydzien!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc wszystkim,
Sluchajcie, w naszym pieknym kraju wszystko jest mozliwe, a w szczegolnosci to, ze gaz drozeje z tygodnia na tydzien. Ostatnie kilka tygodni mam tak, ze tankuje raz w tygodniu na Orlenie i za kazdym razem place wiecej. Dzisiaj to juz malo nie wypadlem z bestii kolo stacji 1.99 zl...
R.

no coz u nas w szczecinie 2.05 na shell i BP w tygodniu bylem w wawie 1.99 i bydgoszczy 1.89 obie ceny na shell'ach takze juz sie przestalem sie tym wszytskim przejmowac

roman bez podniety , tankuj bp za 4.30 jak ci gaz nie odpowiada ,a tak na powarznie to na zime lpg w naszym posranym kraju zawsze drożeje,a mnie nic nie zdziwi, nawet wybory a gaz ma kosztować 2.80 fajowo no nie

Ku...piiiii, ku...piiiii, ku...piiiii...

[ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2005-10-04 23:46:00 ]
[ powód edycji: :) ]

ee bez takich wyrazów bo zjebka bedzie albo ala skasuje wątek

Podwyżką cen gazu straszą co roku ,a podwyżką cen benzyny 3 razy w roku

Sory za te moje k..., k...., k...... ale wszystkim nam sie chyba to cisnie na usta!
R.

zeby jeszcze ten gaz byl dobrej jakosci,to przynajmniej wiedzialbym za co placimy,a tak lejesz i nie ma pewnosci czy bestia bedzie chulac..............

No drożeje w Wawie na stacji Rafinerii Płockiej 2,01!

Gdzieś w archiwum jest coś na temat opłacalności jazdy na gazie.
Pomijając koszt montażu instalki jeżeli dobrze pamiętam był podany stosunek ceny beny do gazu powyżej którego nie opłaca się jeździć na gazie i lepiej lać bene.

Hmm-czekamy na kłódkę ?

płaczki żydowskie cholera jasna
mnie nie stać na instalke i place 4.30 (przy zużyciu 15/100) i nie płacze, a wy marudzicie na 2 zł ??

heheheheh d'ARTi

kolegom polcam Corse 1.0 mało ponoć pali

Cytat:
2005-10-05 10:52:43, Cleber pisze:
heheheheh d'ARTi kolegom polcam Corse 1.0 mało ponoć pali

koniecznie na gassss

Cytat:
2005-10-05 10:43:58, dARTi pisze:
mnie nie stać na instalke i place 4.30

Właśnie dla tego Cię nie stać

A jak założysz to też będzesz płakał, że za darmo nie możesz jeździć.

Lepiej tak nie narzekajcie bo u mnie od wczoraj WSZEDZIE 2.07 no i trzeba bylo zalac.

Co wy tak kurna płaczecie, rok temu zimą też był powyżej 2zł i już żeście zapomnieli, norma że gaz na zimę drożeje, bo raz że jest inna mieszanka, a dwa że zużycie wzrasta więc podnoszą cenę

Cytat:
2005-10-05 12:59:06, Szcurek pisze:
Co wy tak kurna płaczecie, rok temu zimą też był powyżej 2zł i już żeście zapomnieli, norma że gaz na zimę drożeje, bo raz że jest inna mieszanka, a dwa że zużycie wzrasta więc podnoszą cenę

weź pod uwage ze teraz mamy jesień

ps. słyszałem że jest taka ustawa która pozwala podnieśc cene gazu do 65% ceny benzyny, wiec mogą jeszcze dosolić...no ale czy to prawda??

pabianice... od tygodnia 2,05... dziś na statoilu 2,09!

Ale wy jęczydła jesteście. Matizy sobie lepiej pokupujcie.

Istnieje podobno ustawa Unii Europejskiej która mówi że gaz zalijający samochody nie może przekroczyć połowy wartości paliwa. NIc tylko się modlić żeby nasi cwaniacy w rządzie nie znaleźli haka na tą ustawę ponieważ warsztaty na Śląsku mają min, 2 tygodniowe zapisy. WSZYSCY KCĄ GASS!!!! Informacyjnie: 1,81 na zaufanej stacji (narazie).
Pozdrawiam.