| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sztrucel Espero Świebodzice | 2003-03-25 21:51:22 nie wiem jak z silnikiem i blachami ale ja mialem naprawde zaje...sty problem z wkladkami zamkow do drzwi....kiedys probowali mi sie wlamac do auta naszczescie nie weszli kradzjieje do srodka ale oba zamki poniszczone....problem polegal na tym ze obdzwonilem jak goopi wszystkie salony DU w okolicy i nigdzie nie mieli tych wkladek dopiero z Wawy musieli sciagac .......to jest paranoja zeby czegos takiego nie mieli na magazynie......to samo jest z reflektorami zreszta.....a moze to ja mieszkam na jakims zadoopiu?? |
Dariusz Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2003-03-26 16:35:10 A ile mogą KOSZTOWAĆ takie elementy blacharskie jak :
- progi - błotniki - drzwi - klapa tylna - itp. Może ktoś wrzuci orientacyne ceny . |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-26 17:00:32 Dariusz, pobierz sobie CENNIK części DAEWOO z mojego serwera.
Są tam części nie tylko do Espero, ale na pewno coś wybierzesz. |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2003-03-26 17:05:15 Jeżeli chodzi o ceny to możesz przejżeć ten cennik
Jest to chorzowski "JADAR" - sklep z częsciami do koreańców i japończyków, który ma różne "opinie", ale ceny podobne do innych placówek tego typu |