Bmw 750 5.0 v12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę doradzcie mi jaką mam zamontować instalację do tego potwora i ile mam szykować kaski.U mnie w mieście proponują mi założyć instalkę na 2 parownikach i wkładkę za przepływomierzami za 4tys.zł czy to będzie chodziło wogóle?SILNIK V12. Proszę o komentarze..

Na takiej instalce zuzycie gazu 25 - 28 litrów i bardzo duże ryzyko pożaru.
Tylko sekwencyjny.

kondziol : 25-28? chyba przy 60km/h po założeniu sekwencji wartość auta może wzrosnąć dwukrotnie chyba że to coś nowego ale szczerze mówiąc nie jest to głupi pomysł ta sekwencja - pod warunkiem że założy ją ktoś z jajami, co już robił takie potwory, a nie tylko 1,6

No to ile szykować 5-8tys?

Tu sie popytaj ,powinni doradzić
lpg obd2 forum

Witam.
Można założyć instalację 2 generacji lecz instalacja wysokiego napięcia musi być w dobrym stanie oraz zawory.
Wiąze się to takze z przeróbkami w układzie dolotowym silnika ale nie traci się na mocy silnika i nie strzela w kolektor.
mam juz takie silniki przerobione.
Jednak najlepszym rozwiazaniem jest wtrysk gazu ciekłego lecz koszt to 11 tys. zł.

Cytat:
2005-10-05 21:55:20, robertv12 pisze:
Proszę doradzcie mi jaką mam zamontować instalację do tego potwora i ile mam szykować kaski.U mnie w mieście proponują mi założyć instalkę na 2 parownikach i wkładkę za przepływomierzami za 4tys.zł czy to będzie chodziło wogóle?SILNIK V12. Proszę o komentarze..

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63579331
Tu jest 750 v12, z gazem sekwencyjnym, gosciu zaplacil 10tys zl.
Poradze Ci to samo co Kondziol, tylko sekwencja !!!!!!!!!!