Uno

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o informację czy jest możliwość założenia wspomagania kierownicy do fiata uno

Jeśli tylko w jakimkolwiek modelu uno było montowane wspomaganie, to na pewno jest taka możliwość, tyle, że koszt prawdopodobnie spowoduje, że się rozmyślisz.

uno podobne wagowo do mojej 106. Ja u siebie tez nie mam wspomagania i uwazam to za rzecz zbedna. Trzymaj odpowiednie cisnienie w oponach i bedzie w porzadku. jakie masz tam kolka? U siebie mam 145/70 na 13. i bez problemu kreci nawet slabiutka kobietka

musisz również pamiętać o tym, że jeśli twoje UNO nie posiada WK a inne posiadają, to różnica może również występować w ułożeniu podzespołów .
To tak samo jak sprawa z klimą. Zaglądając do auta bez klimy wydaje ci się że wszystko ma swoje miejsce i nic już nie zmieścisz, jadnak jeśli zamawiasz klimę fabryczną to producent przewiduje taką możliwość i część podzespołów montuje w innym (niż w wersji bez klimy) miejscu... Wejdź do pierwszego lepszego salonu i sam porównaj
Tak czy inaczej zgadzam się z opinią zarówno kol. zlapmnie jak i zielonego żabojada.

Pozdr