MotoNews.pl

Jak odkleic oznaczenia??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam-mam takie pytankojak w polonezie odkleic oznaczenia z tylnej klapy??nie chce zniszczyc lakieru wiec moze zna ktos jakas dobra metode??

Jeżeli są to te grube oznaczenia to chyba tylko nóż do tapet i odcinasz, a resztękleju musisz palcem że tak powiem skulać.

tak-to sa te wypukle oznaczenia..skulac powiadasz?

Tak jak pisze Mebig trzeba sie troche nagimnastykowac.
Krupek sory ale lampy potrzaskane....

nie no nic nie szkodzibede poszukiwac dalej tych lampa z oznaczeniami bede walczyc niedlugo

Opalarka do izolacji - najlepsza metoda.

Dobra.a gdzie dostac oznaczenie typu: 2.0GLE albo 1.4 GLI 16V MPI?? Sa gdzies nowe takie zeby przykleic??

Cytat:
2006-02-11 16:57:23, vistula pisze:
Dobra.a gdzie dostac oznaczenie typu: 2.0GLE albo 1.4 GLI 16V MPI?? Sa gdzies nowe takie zeby przykleic??

ja bym sobie nakleił wielkie 1.3 D (diesel) jeszcze bardziej bym wqrwił wiszacych na zderzaku - a wielkie dlatego zeby zdązyli przeczytac
Nie płacz kiedy odjade.. tez niezły tekst na klape

Heh. Kiedyś miałem Mercedesa 190 z 6 garowym silnikiem 2.6 E a na klapie 190D. Robiło wrażenie

Cytat:
2006-02-11 23:14:47, -SerU- pisze:
Heh. Kiedyś miałem Mercedesa 190 z 6 garowym silnikiem 2.6 E a na klapie 190D. Robiło wrażenie

to je własnie to !

A ja nie oszukiwałem, a pomimo to na moje oryginalne, błyszczące świeżością 1.5 SLE też się niejeden naciął

Cytat:
2006-02-12 00:04:10, Makaveli pisze:
A ja nie oszukiwałem, a pomimo to na moje oryginalne, błyszczące świeżością 1.5 SLE też się niejeden naciął

na czym ? na Golfie ?

P.S. Ja nie oszukuje. Mam "No sticker" na PN Plusie. Kto podejrzewa ze jest cos tam innego jak dychawiczne 1.6 GSI ??
Śmiech !

Paru się trafiło takich, co chcieli bardzo wziąć przejściówkę dojazdówką spod świateł, no ale niestety...

A ju musze chyba przykleic znaczek 2.0 bo nikt nie chce wierzyć ze mam 1.6 pod maską

wiec jeszcze gwoli wyjasnienia-nie porysuje i nie zniszcze powloki pod tymi oznaczeniami??oraz czy one same nie beda schodzic z lakierem??

ja mówie powaznie szukam znaczka....2.0 Gle bądż jesli ktoś jest w stanie taki dorobic to 2.0GLi

vistula-dowiem sie dla Ciebie-jak cos dam Ci znac
a ja takze pytam powaznie(patrz 2 posty nizej)

Ja w dwójce mam dumnie na klapie "1.5GLE" i dokleiłem jeszcze symbol "?"

Cytat:
2006-02-13 19:41:44, Krupek pisze:
wiec jeszcze gwoli wyjasnienia-nie porysuje i nie zniszcze powloki pod tymi oznaczeniami??oraz czy one same nie beda schodzic z lakierem??

Wiem ,że da sie to zdjąc bez powłki lakierniczej.Podjedz do lakiernika i spytaj.Oni to musieli przerabiac setki razy.....
No bo pomyśl.Przyjeżdza klient nowym gld z rozdupiona klapą a ten na warsztacie ma klape z rozbitka w super stanie ale z napisem 1.6 gle no to musili przeklejać.!!Musi byc jakis sposób...Na pewno wiedza cos o tym koledzy którzy juz maja 2.0 na klapach...

Cytat:
2006-02-11 23:01:40, Ramzes_II pisze:
ja bym sobie nakleił wielkie 1.3 D (diesel) jeszcze bardziej bym wqrwił wiszacych na zderzaku - a wielkie dlatego zeby zdązyli przeczytac Nie płacz kiedy odjade.. tez niezły tekst na klape

moim zdaniem najlepszy tekst to :
PRZEDNI NAPED JEST DLA DZIEWCZYNEK