Kupie espero z gazem!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zadbana sztukę szykam , zagazowaną,

Moje wymagania - minimum korozji, tapicerka w b. dobrym stanie.
zadbane wnętrze (zero pęknięc, klejeń, śrub), bezwypadkowy, blachy zadbane

Mam na to czas do soboty bo muszę kupić jakąś furę. JAk nie Espero co cokolwiek innego

"Pseudo" zadbane sztuki odpadają więc nie marnujmy czasu
PAwol
tl. 0601 970209

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-22 11:03:51 ]

Cytat:
2005-09-22 11:02:31, Pawol pisze:
Zadbana sztukę szykam , zagazowaną, Moje wymagania - minimum korozji, tapicerka w b. dobrym stanie. zadbane wnętrze (zero pęknięc, klejeń, śrub), bezwypadkowy, blachy zadbane Mam na to czas do soboty bo muszę kupić jakąś furę. JAk nie Espero co cokolwiek innego "Pseudo" zadbane sztuki odpadają więc nie marnujmy czasu PAwol tl. 0601 970209 [ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-22 11:03:51 ]

i pewnie za 6-7tys no nic..powodzenia..im wiecej dobrych samochodow w klubie tym lepiej

za 20000 puszczę swojego, daj znać to go ci wyszykuje jak z fabryki
Nie był bity, raz klepany, gaz super, koni mam chyba ze 100 chabet , brać nie patrzeć nie wybrzydzać

I co w tym śmiesznego? JAkoś moja sztuka która uległa wypadkowi jakoś spełniała wymagania i nie kosztowała 20000. Przykro mi ze koledzy maja niesprzedawalne parchy a nie auta. No nic - wiecej tuningu

PS. Pierdzące tłumiki i śmieszne spojlery też odpadają

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-22 15:49:40 ]

No to ja życzę powodzenia... nie wierzę że espero może być bez rdzy... nie robione jak to kolega napisał

A jak już się znajdzie właściciel takiego egzemplarza to wątpię żeby chciał go sprzedać przy obecnej sytuacji na rynku.

A jednak są. Tylko ciekawe skąd poruszenie bo o cenie nic nie mówiłem?

A tok w ogóle napisałem : minimum korozji i to jest do spełnienia

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-22 15:58:43 ]

No to prosze kolega z klubu się ogłasza
DU ES 1.8 AUT

i cena dobra jak dla mnie

tylko kawał drogi was dzieli

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2005-09-22 16:00:47 ]

chcesz gosciu kupic zajebisty samochod za mala kase? smieszny jestes. wymagan maz od huja placic niema komu

Cytat:
2005-09-22 16:29:48, Bartek1112 pisze:
chcesz gosciu kupic zajebisty samochod za mala kase? smieszny jestes. wymagan maz od huja placic niema komu

bartek..wyluzuj..kolega znajdzie taki samochod kwestia tylko ilosci poswieconego czasu na szukanie..tomek chcial bmw i znalazl sobie ideal..ale do soboty to raczej malo realne..co nie zmienia faktu ze chciec moze kazdy wiec sie tak nie bulwersuj

ale pewne jest raczej ze nie bedzie to auto klubowe bo chyba tylko komornik moglby zmusic jakiegos klubowicza z samochodem spelniajacym te kryteria do sprzedazy "za tyle za ile stoja"

qbaj to sie tyczy kazdego samochodu. Jeszcze niewidzialem zeby za 7 tys ktos kupil nowke.

to sie nazywa analfabetyzm funkcyjny - czytasz i nie kumasz o czym piszą , ale tak w ogóle to nadal wygląda ze czytasz...

Czy ja napisałem za ile to Espero chce? cos sie komus pojebalo. Okresliłem wymagania i czekam na propozycje. I nic wiecej.

Radze popracować nad czytaniem

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-09-22 18:10:55 ]

Bedzie Ci ciezko cos znalesc do soboty. Masz dosc wysokie wymaganie, ale realne. Zapytaj Tomka Mydłowskiego, może Ci odsprzeda swojego. Z tego co sie orientuje jego espero jest w bdb stanie.

Z tego co wiem tomek esperaka niesprzedaje

Ale przecież nie ma co się emocjonować. Kolega określił swoje wymagania i poszukuje auta. Auto oczywiście będzie tyle warte na ile zasługuje i na ile wycenia je właściciel, proste
Problem tylko w tym, że pozostaje mało czasu a Espero jest na tyle niewdzięczne, że ciężko znaleźć takie właśnie które sprosta wymaganiom.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach, moje niestety się nie nadaje

przeciez nic nie ma o cenie wiec czego sie klubowicze czepiaja ??

ja nie wiem...

powodzenia. moje odsprzedam za 15

Pawol, wg mnie interesująca jest oferta alexndr'a (o ile jest jeszcze aktualna). Zerknij. Ja bym łyknął to auto, gdybym był w Twojej sytuacji.

Z aleksandrem juz prowadze rozmowy. Miał mi tylko foty podesłać a tu kurka czas ucieka.

Pawol

No to życzę sukcesu. Sam poważnie się zastanawiałem, czy nie kupić go dla żony, ale ona nie jest pewna czy poradzi sobie z tak dużym autem. Zresztą jeździ tylko po mieście i to parę km, woli Matiza.
Wg mnie Olek daje dobrą ofertę. Za tą cenę gaz możesz założyć sam. I to taką instalkę, jaką będziesz chciał. Powodzenia !
S.

Z Olkiem idzie w dobrym kierunku sprawa

Noi co? Jest sobota, tak więc czy znalazłeś i kupiłeś już Esperaka? Bo jak widze, to Olek ciągle sprzedaje i zjeżdża z ceny,więc chyba nie sprzedał