MotoNews.pl

Sterowanie centralnym zamkiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Zamowilem sterownik radiowy centralnego zamka ale nie mam pojecia gdzie sie mam z nim podpiac? Moze ktos juz podpinal cos takiego? Z gory dziekuje za odp. Pozdr.

W E-32 pod tylną kanapą jest centralka komfortu i tam elektryk mi radził podpiać żebym miał domykanie szyb i dachu z pilota. Ale ostrożnie bo to drogie jest . Ale jak chcesz bez bajerów to najprościej pod siłowniczek tylnej klapy o ile on u ciebie całe auto otwiera.

Moja beta jutro w inne ręce idzie . Prawka mi brak

m4lcom ile cie kosztował sterownik radiowy centralnego zamka fajna sprawa tez bym sobie taka bajerke założył..

pozdrawiam

Jeszcze w bagażniku po lewej stronie pod tapicerką jest sterownik od centrali tylko jak tam sie podpinasz to musisz coś z kablami pokąbinować żeby masa naprzemian chodziła.

Ghost_24 za sterownik zaplacilem 90zeta (2 piloty modul radiowy z okablowaniem i instrukca) dzis ma przyjsc . pawelmaj mozesz mi opisac jak on wyglada

dlatego właśnie że sterownik kosztuje prawie 90 zeta ja wolałem dołożyć jeszcze 50 i za 140 kupiłem alarm a wpiołem się w sterownik centralnego tyle że u mnie były już wyprowadzonbe przewody więc nie za bardzo potrafię powiedzieć co gdzie ma być ale na forum był już temat z dokładnymi zdjęciami sterownika i pokazane na nich było gdzie trzeba się wpiąc .

sterowanie centralnego jest + trzeba znales dwa kable w wiazce ja u siebie złapałem to w słupku z przednich drzwi i piąc sie na nie
pod moduł komfortu sie nie wpinałem bo czesto zostawiam uchylony dach .