Filmik moiej padaki 903

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
takie latanie po placyku bez sensu na dwójce
klik

i to jakby się komuś nudziło w sumie na tym drugim nic nie ma , sam start na próbie nocnej i ew. odgłos silnika
klik

sssa sssie;]

fajnie fajnie. a co mu tak przod ucieka?? za duza moc??

przecie napisałem że bez sensu jechałem i nie łamałem się w te opony "czasowo"
próba była później , generalnie jak ktoś jest z okolic eko to zapraszam w soboty po 17 tej na eco, robimy tam próby , rywalizacja jest mocno zacięta. Byłby ktoś zainteresowany? jakby co informowałbym privem że robimy próbe bo nie w każda sobote tam jesteśmy

a co ty masz za zawieche w nim??????? tak tapczanowato wygląda, sie buja jak okręt albo ja zle widze. i nie skreca troche.
to trza poprawic

zaiwecha to 4x bilstein żółty, na tyle sprezyny truckowskie

generalnie auta na chwile obecną nie prowadzi się rewelacyjnie ale tragedii też nie ma na pewno będe musiał tylnie amorki oddać do zerkopolu aby zobaczyli czy jeszcze są świeże.
dosyć problematyczna jest nawierzchnia, cholernie mocno trzyma auto, kto jeździł po eco wie, nawet ktoś z forum 900 etką dacha tam wywalił z tego co pamiętam
no i troszke większa moc niż w przypadku 650 jak i lepsze hamowanie niż w przypadku bębnowych hamulcy

daje kaszel rade

bierz go na zlota

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2005-10-10 00:18:14 ]

eno zeby zadnego bokensa nie bylo, so to ma byc ale ten zawias to serio masz ostro wybujany, moze te springi z trucka sa za twarde po prostu.

Cytat:
2005-10-10 00:20:09, Krzyh00 pisze:
eno zeby zadnego bokensa nie bylo, so to ma byc

a skrzynia na to " niemożliwe"
następnym razem się postaram

Cytat:
2005-10-10 00:17:49, dejta pisze:
daje kaszel rade bierz go na zlota [ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2005-10-10 00:18:14 ]

kaszel reklamuje klub na podwarszawskich okolicach już dwie naklejki mam
Ostatnio Chojnackiemu bardzo się spodobał i naklejki też pewnie zauważył
A tak serio to nie mam funduszy na wyjazd, ostatnio słabo finansowo stoje, ale pociągiem myśle że przyjade. Natomiast na Borki będe w gotowości bojowej

aj low this stajl;d ladniusio ciekawe kiedy ja sobie tak poupalam..wiecznie cos.....;d

Are na eko bzlem pare rayz, ogolnie h((( tam trosyq, tzle co ta kostka jest w miare rowna ale jakas dyiwnie bardyo pryzcyepna...
fajny ten Twój słop

Toki jak złożysz swapa to możemy się poganiać

ten maluch w ogole Ci skreca? Co to za lyski masz z przodu ;]

kurcze ludzie skręca, przecież widać ewidentnie ze na zakręcie dałem w pedał przód się uniósł i auto pojechało własnym życiem, jak ktoś cche się przekonać czy skręca to zapraszam na próby które robimy w soboty na eco. Opony przednie to 165/55 bieżnik 5 mm

jak opony piszcza to sa chujowe, ten twoj samochod w ogole nie skreca, musisz gaz odpuszczac bo przod jedzie heeeen do przodu zamiast w bok.

zaloz opony bf goodrich 155/65 to zobaczysz na czym polegaja opony w maluchu.

jezeli mówisz ze są lepsze od p700z pirellek to z chcią wypróbuje te oponki na przód

nie ma "lepsze". wszystkie inne sa po prostu do dupy. ale to musza byc w miare nowe opony, najlepiej zalozyc na wszystkie kola, wszedzie taki sam rozmiar i dla malucha najlepiej 155/65R13.
BF Goodrich Touring, kierunkowe. Zimowe tez sa i tez sa bezkonkurencyjne (chociaz na nie czekam na zime, na razie delektuje sie letnimi ).

Na takich oponach w ogole nie slychac pisku (te opony na asfalcie raczej nie wpadaja w poslizg boczny, przy dobrym zawiasie predzej auto sie przewroci niz po prostu np tyl ucieknie) - sprawdzone, takze trzeba uwazac.