Spinki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Znalazłem w internecie firme która handluje spinkami i nie tylko do tapicerek samochodowych także do espero.
www.margotjg.com

z powazaniem
markus

Cytat:
2005-10-11 14:15:27, markus pisze:
Witam Znalazłem w internecie firme która handluje spinkami i nie tylko do tapicerek samochodowych także do espero. www.margotjg.com z powazaniem markus

www.margotjg.com

A już miałem nadzieję, że znajdę tam te czarne spinki co siedzą w boczkach drzwi.
A tu nic.
Jest wielu producentów, którzy robią spinki do daewoo, ale nigdzie nie ma tych czarnych do boczków.
Są żółte, są trochę podobne do poszukiwanych czarnych, ale tylko podobne
Może robi się teraz inne, które pasują, ale kształt mają odmienny?
Może ktoś kupował ostatnio spinki czarne do boczków?

NO ja kupowalem ostatnio wiec tak:
-znalzlem je tylko na autogieldzie w niedziele u jednego kolesia co takimi pierdolami handluje
-za jedną bierze sobie 1,5zl
-ale co najgorsze te plasticzki sa zrobione z jakiegos gorszego -twardszego-mniej elastycznego plastiku
-wiec kiedy sie póxniej chce zdjąc te cholerne boczki to po pierwsze te plasticzki sie nadają tylko to jednorazowego uzytku -a po drugie to zanim one sie "wypną" to sie wyrywa ta blacha która jest przyczepiona do boczku na której sie te plasticzki trzymają i wtedy to jest dopiero proooooooblem

Cytat:
2005-10-11 22:50:45, tommi3737 pisze:
wtedy to jest dopiero proooooooblem

Poxipol doskonale rozwiązuje ten problem.
A propos to czym się różnią żółte od czarnych, bo ja kupiłem... białe (oryginał GM-Daewoo).

Różnią się kolorem
a poza tym w boczkach są dwa rodzaje spinek, o całkiem innych kształtach.
Te żółte są na moje oko do naprowadzania obicia naswoje miejsce, a czarne do przypięcia.

najlepiej to powinni tam zainstalowac elektroniczny system naprowadzania boczkow ktory psulby sie co 3 uzycia...

... debilizm, tak jakby jednego rodzaju nie mozna zastosowac i miec spokoj z wszystkimi klientami, ktorzy grzebia w swoich autach. koreance to maja... w glowie... .... ... ;P

A TU sprawdzaliście...?
Pozdr. P.

Tam też niestety nie ma tych czarnych.
Są inne, podobne, może by pasowały.......

Cytat:
2005-10-12 06:50:28, piotr_ek pisze:
Poxipol doskonale rozwiązuje ten problem. A propos to czym się różnią żółte od czarnych, bo ja kupiłem... białe (oryginał GM-Daewoo).

NO wiec żółte od czarnych się różnią przedewszystkim tym ze żółte mozna zakaladac i zdejmowac do bólu i sie nic nikomu niestanie-a czarne mają inną budowe i jak juz sie zaczepia to predzej całą tapicerke urwiesz
Ja w tej chwili sie juz zupelnie przezucilem na żółte i jak cos robie to zakladam wszedzie żółte-i żadnej różnicy niema co do odstawania tapicerki
Jest tylko taka ze jak potrzebuje coś zdjąć to moge to zrobic bez psucia innych rzeczy przuy okazji